Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik feilsøker 2000-modell Ford F-350 Diesel Bremser

Bremsene på en 2000 Ford F-350 diesel er lik de på andre modeller av Ford lastebiler. Når bremsen varsellampe eller ABS lyset skal være på etter du starter F-350, eller om noen av lysene ikke klarer å komme på når du vrir om nøkkelen til "On" posisjon før du starter F-350, kan det hende at bremsene har et problem. Hvis du har problemer med bremsene, vil du ønsker å feilsøke for å finne årsaken til problemet. Instruksjoner
Brake varsellampe
en

Start kjøretøyet og verifisere at bremsesystemet varsellampen blinker på dashbordet. Lyset skal komme på i noen sekunder og deretter gå bort.
2

titt og se om parkeringsbremsen er satt dersom varsellampen fortsetter å vise på instrumentpanelet etter at F-350 har startet. Lyset er satt til å komme på når parkeringsbremsen er satt.
3

Frigjør parkeringsbremsen, hvis det tidligere var satt, og se om varsellampen slås av.

4

Sjekk at lyset er slukket. Hvis lyset fortsatt vises, sjekk bremsevæske nivå. Hvis bremsevæsken er lav, må du gjøre en brems inspeksjon.
5

Ta Ford F-350 til en forhandler eller en bensinstasjon for å ha bremsene kontrolleres.


ABS varsellampe
6

Start kjøretøyet og verifisere at ABS (blokkeringsfrie bremser) Varsellampen blinker på dashbordet. Lyset skal komme på i noen sekunder, og deretter gå bort etter at du starter F-350.
7

Sjekk at lyset er slukket. Hvis varsellampen forblir på eller blinker, anti-lock bremser på bilen er defekt.
8

Ta Ford F-350 til en forhandler eller en bensinstasjon for å ha ABS inspisert .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140921.html

Previous:
Next:

Trucks