Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde på GMC Pickups

Pick-up trucks er ofte kjøpt for sine praktiske bruksområder. GMC pick-up trucks er kjent som høykvalitets biler med en stor gasstank og overlegen lagringsplass i lasteplanet. For førere som regelmessig tote store elementer og trenger mobil lagringsplass, pick-up lastebiler er absolutt bilen av valget. Men vokser mange pick-up lastebil eiere frustrert med bekostning av å fylle på gasstanken på en kontinuerlig basis. Forbedre gass kjørelengde på GMC pick-up truck med noen enkle metoder. Instruksjoner
en

Endre pick-up truck motor olje på en jevnlig basis. Fersk olje bidrar de mange intrikate deler av motoren beveger seg jevnt og fritt i samråd med hverandre. Old olje blir tykk og fører til at motoren til å klebe. Hvis olje tørker opp, vil friksjonen av motordeler rubbing sammen føre til at motorens kraft til å avta, og dermed tvinge bensin for å kompensere for ekstra arbeid motoren gjør for å kjøre.
2

Skift luftfilter med jevne mellomrom. Ved akselerasjon, krever din pick-up truck en kombinasjon av bensin og kraften av luft for å kjøre. Rene filtre tillate en tilstrekkelig mengde luft å flyte i samarbeid med bensin. På denne måten kan motoren din kjøre effektivt i stedet for å tømme gasstanken å gjøre opp for luft som ikke er i stand til å flyte gjennom.
3

Drive forsiktig. Altfor engstelig akselerasjon for plutselig hastigheten kan lage din pick-up truck flytte raskere, men hvor mye drivstoff som en "tung fot" brenner kan faktisk senke tempoet ved å tappe gass tank betydelig raskere. Gradvis akselerasjon gir motoren en sjanse til å brenne en minimal mengde drivstoff, derfor slutt å forbedre din gass kjørelengde.
4

Skift ut slitte dekk og sjekke lufttrykket med hver bensin fylle opp. Pick-up trucks er ganske tunge kjøretøy og krever svært solide dekk. Jo bedre kvalitet dekkene dine GMC henting ruller, jo mer kjørelengde du er nødt til å få med hver tank. Å gjøre en rutine for å sjekke luften i lastebilens dekk med hver gass-up sikrer at dekkene bo på maksimal kapasitet, noe som betyr mindre stress vil bli satt på motoren din til å bruke mer bensin.
5

Kjøp en tonneau cover og holde sengen av lastebilen forseglet så ofte som mulig. En åpen seng skaper luftmotstand, tvinge motor bruker mer bensin for å trekke bilen mot kraften i vinden som er fanget på baksiden av bagasjerommet. Dekker sengen betyr at luften kan glatt flyte rundt bilen din, heller enn å bli støvsugd inn i og mot din pick-up mobilitet. Hvis du ikke allerede eier en tonneau, kan du forvente å se en betydelig forbedring i GMC pick-up gass kjørelengde med dette trinnet alene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140909.html

Previous:
Next:

Trucks