Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan identifisere Truck Griller

Det er både underholdende og lærerikt å vite forskjellen mellom en lastebil grill og en annen. For bilentusiaster, erkjenner form og stil på grillen er en sport, enten på nært eller langt borte fra bilen. For ivrige utbyggere og mekanikere, kan vite hva som særpreger hver lastebil grill være nyttig når betjene et kjøretøy som ellers er vanskelig å identifisere. Du trenger
Bilder av lastebilen griller
Vis flere instruksjoner
en

Identifisere emblemet oftest sentrert på grillen. Truck emblemer er representative for gjøre sine og er allment gjenkjennelig. Se "cross" eller "T" utseende av Chevrolet lastebil. Legg merke til den kreative strukturen i Toyota emblem med en horisontal oval encasing en slank, vertikal oval. Kjører gjennom toppen av den indre oval er en buet linje som dips ned og peker oppover.
2

merke til grillen i sammenligning med de andre frontale funksjoner i lastebilen. Se hvordan Honda lastebil grill ser ut til å trekke frem som frontlykter kurve i den generelle design. Gjenkjenne hvordan Chevrolet lastebil grill fusjonerer svært nær støtfangeren, mens Ford lastebil grill fusjonerer tett ved siden av panseret.
3

Vurdere den totale størrelsen på grillen i motsetning til hele omfanget av lastebilen. Legg merke til hvordan Dodge lastebil grill vil ta opp om lag 65 prosent av den tilgjengelige plassen i front, mens Chevrolet-laget grill vil bruke nærmere 70 prosent til 75 prosent av den tilgjengelige plassen. Både Nissan og Honda bruker bare rundt 55 prosent til 60 prosent av frontal plass for sine griller.
4

Evaluer hele design for avvik. Mens Ford lastebil grill bruker en fem-bånds sølv grill, produserer Dodge grill en T-stil med en tett krysset, mesh backing. Toyota har valgt en grill med to svarte striper som er innkapslet i en sølv rektangel. Se hvordan Nissan har innarbeidet en V-aktig design som er innkapslet i to store, tykke sølv striper på hver horisontal side. Bak grillen ligger en diamant-formet maske som også skinte i en sølv tone.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140903.html

Previous:
Next:

Trucks