Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Sjekkliste for en lastebil Inspection

Truck inspeksjoner er en verdifull oppgave i driften av et motorkjøretøy. I en virksomhet hvor miles er penger, synes tiden viet til en grundig inspeksjon kostbart. Imidlertid vil fange og fikse et potensielt problem før det oppstår holde kilometerteller spinner og spare deg en liten formue i uønskede bøter. I så lite som 10 minutter, kan du være trygg på din lastebil vil ikke mislykkes i veikanten inspeksjon satt opp av politiet. Dokumentasjon

Er dokumentene i orden? Det er lett å overse utløpsdatoen for en medisinsk eksamen kort og med glemmer utløpsdatoen for din lisens. I omtrent samme tiden det tar å starte bilen din, et raskt blikk på utløpsdatoer og du vil ikke bli rammet av eventuelle plutselige overraskelser. Hold regning på laden hendig og sørg for at du har riktig vises alle Hazmat skilt, hvis frakte farlige materialer. Når du jobber for et selskap, være sikker på Vehicle Identification Number på registreringen samsvarer med VIN nummeret på bilen og alle forsikringsselskaper kortene er oppdatert. Sett din loggbok på forsetet og noter dato og klokkeslett for inspeksjon din.
Kjøretøy Essentials

Vær sikker på alle kjøretøy lysene er i forskriftsmessig stand. Sjekk lykter, høye bjelker, signallys og blinklyser. Gå rundt bilen og ta hensyn til alle siden lysene på toppen av riggen, både høyre og venstre side. Samtidig, sjekk felger, nav og dekk til hver enkelt hjul. Når dette er gjort, klatre inn i førerhuset og sette vindusviskerne på bare for å gjøre visse de arbeider.
Under the Hood

Pull åpne panseret og sjekk overføring væske, olje væske, radiator væske og vindusspylervæske. Gi alle belter et godt rykk. Belter bør være stramt. Løse belter eller belter som vises strukket eller frynset er belter som venter på å knipse. Ikke ta sjansen på å miste en ut i midten av ingenting når du kan erstatte en frynsete belte akkurat der du er.
Bremser

Kontroller trykkluftbremsen linjer for skader. Luftbremser overopphetes forårsaker en enorm mengde slitasje på linjene. Sjekk trommer og sko samt kompressor og luft tørrere. Påfør i nødbremsen for å gjøre visse det er i forskriftsmessig stand. Kjører en lastebil er en givende opplevelse som tilbyr en Old West slags frihet. Stoppe en lastebil sikrer en lang, lukrativ karriere. Ikke snarveien din inspeksjon. Belønningen er altfor verdifull.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140901.html

Previous:
Next:

Trucks