Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte en Power Steering Pump i en 5,7 GM

The servostyring pumpe på en 5,7 GM ligger på førersiden av motoren foran stasjonen belte og motor trinser. Servostyringspumpe Reservoaret er på toppen av servostyring pumpe og må fjernes for å få tilgang til servostyring pumpen. Den servostyringspumpen må tømmes så godt. Servostyring pumpen er montert på motorblokken ved fire metall bolter, og servostyring pumpebeholderen har fire fester boltene som monteres til motoren også. Du trenger
Pulley verktøyet
Elektrisk drill
Drain container
Wrench
Ratchet satt
Utskifting servostyring pumpe
Utskifting servostyring væske
Show Mer Instruksjoner
en

Åpne 5.7 GM bilens panser og finn servostyring pumpen. Koble motorremskiven verktøy til servostyring pumpen skivene. Plasser låsehullet i sentrum av skivene verktøyet over metallet mutteren i sentrum av skiven. Vri den lille metall-kontakten på motsatt side av låsehullet å stramme skivene verktøyet.
2

Sett den lille pluggen i bormaskin spissen og og stram bormaskin spissen. Trekk bormaskin er trigger for å starte å løsne skivene mutter. Når det er slakk i drivreim, trekk stasjonen beltet ut av servostyring pumpen skivene. Fjerne skivene er sikre mutteren og fjern skivene fra motoren.
3

Place et avløp beholder under servostyring pumpens tappepluggen i bunnen av servostyring pumpe. Fjern servostyring pumpens bunnpluggen med skiftenøkkel. La all servostyring væske til helt avløp fra pumpen og reservoaret. Erstatte tappepluggen til bunnen av servostyring pumpe. Fjern avløp container fra motorrommet.
4

Fjern boltene fra væske reservoaret med skralle sett. Det er to bolter på øvre høyre og venstre side og to på nedre høyre og venstre side. Trekk fluidreservoaret av av motoren. Fjern boltene fra servostyring pumpen. Det er to på øvre høyre og venstre side og to på nedre høyre og venstre side. Trekk servostyring pumpe ut av motoren.
5

Monter den nye servostyring pumpe på samme sted og posisjon som den gamle servostyring pumpe. Erstatte væske reservoaret og Monter den til motoren. Bytt ut skivene til motoren og drivreim til skivene på samme måte som du fjernet dem. Fyll servostyring pumpe med ny servostyring væske. Start 5.7-motoren og vri rattet til høyre og venstre for å fjerne luft fra linjene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140895.html

Previous:
Next:

Trucks