Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er de forskjellige typene av Lette lastebiler?

Light-lastebiler er biler som oppfyller visse krav fastsatt av Environmental Protection Agency. Alle lette lastebiler må ha en nyttelast på mindre enn 4000 pounds og en totalvekt i henhold til 8,500 pounds. Light-lastebiler må også enten være designet for føring av last, for å føre mer enn 12 passasjerer eller å kjøre off-road. Det finnes flere typer kjøretøy som oppfyller disse kravene, og faller inn i lyset lastebil kategori. Pickup Trucks

Mange kommersielle lastebiler falle i light-duty truck kategori. En lastebil seng alene er nok til kvaliteten den som en bil som er designet for transport, slik at bare de vekt krav. Såkalte "super-duty" eller profesjonell lastebil modeller kan være i stand til å bære enda tyngre nyttelast, noe som gjør dem for tung til å bli klassifisert som lys plikt. Men de fleste mindre pickups brukes av entreprenører, levering tjenester eller privatpersoner er light-duty lastebiler.
Vans

Vans er en annen type lys-duty lastebil. Dette omfatter varebiler stor nok til å romme mer enn et dusin passasjerer, samt varebiler med store lukkede last områder i stedet for baksetet. Dette inkluderer mange typer varebiler.

Som pickuper, varebiler som overstiger totalvekt på 8500 pounds, som inkluderer både egenvekt og nyttelast, er for tung til å bli betraktet som lys plikt.

Sport Utility Vehicles

slutt, sport nyttekjøretøyer utgjør en betydelig del av light-duty truck klassifisering. På grunn av avsetning for biler som er laget for off-road bruk, modeller som kjøpere kan utstyre med off-road utstyr som større dekk og off-road suspensjon komponenter vil trolig bli vurdert lette lastebiler. Dette er til tross for at mange førere aldri ta sine SUVer off-roading og i stedet bruke dem mer som personbiler. SUVer som er designet for å bære store mengder last kan falle under lys-duty lastebil på vei uavhengig av eventuelle off-road kvalifikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140893.html

Previous:
Next:

Trucks