Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan endre en Servostyring Pumpe på 1994 Chevy S10

The servostyring pumpen på 1994 Chevy S10 ligger på øvre førersiden av motoren. Den servostyring trinse er montert i forkant av pumpen og må fjernes for å få overflødig til servostyringspumpen. Det er et fluidreservoar som er koblet til toppen av servostyring pumpen så vel som må fjernes. Dette er ikke en vanskelig jobb å fullføre hvis du har kunnskap om Chevy S10 motor. Du trenger
Pulley verktøyet
Elektrisk drill
Wrench
Ratchet satt
New servostyring pumpe
Vis flere instruksjoner
en

Koble skivene verktøyet til å møte med servostyring skivene. Trekk til tasten på skivene verktøyet på sikring av mutteren i midten av servostyringspumpen skivene. Koble spissen av bormaskin til skivene verktøyet. Bruk bormaskin for å løsne sikring mutteren. Fjern drivremmen fra skivene og løft bort hjulet fra motoren.
2

Place avløpet beholder under servostyring pumpen og ta pluggen fra bunnen av pumpen ved hjelp av fastnøkkel. La servostyring pumpe væske til helt renne fra servostyring pumpen. Erstatte tappepluggen til bunnen av servostyring pumpe.
3

Fjern sikringsboltene fra sidene av servostyring pumpen og servostyring pumpe væske reservoaret. Trekk reservoar og pumpe ut av motoren. Løsne den lille mutteren på er å koble væske reservoaret slangen til pumpen og koble pumpen fra slangen.
4

Plasser den nye servostyring pumpe på samme sted som den gamle. Erstatte sikringsboltene til sidene av den nye pumpen og stram dem med skralle sett. Koble slangen på væske reservoaret til den nye pumpen. Erstatte sikringsboltene til reservoaret sikre den til motoren.
5

Bytt servostyring pumpen skivene til motoren og fest den med skivene verktøyet på samme måte som du fjerner det. Bytt drivrem i hjulet. Fyll servostyring pumpe reservoar med servostyring pumpe væske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140886.html

Previous:
Next:

Trucks