Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er årsakene til Trailer Towing Sway?

Det er flere årsaker til tilhenger svaie. Det er viktig å kontrollere at trekkrok og den taue kjøretøyet er i stand til trygt tauing vekten av fullastet trailer og stikk. Hvis du er i tvil, sjekk bilens slepekapasitet i bilens instruksjonsbok. Vekten på hengerfestet skal være stemplet på tilhengerfestet selv. Installere et anti-gynging system er en veldig god måte å eliminere svaie mens kjøring med tilhenger. Hitch Vekt

Hitch vekt er svært viktig å opprettholde kontrollen over tilhengeren. Hvis stikk vekten overstiger vekt kapasitet på stikk, eller hvis det er for mye belastning på tilhengerfestet, vil dette resultere i svaiende som tilhengeren er slept.
Hitch Connection

p Det er viktig å riktig feste tilhengeren til slepet kjøretøyet. Trailer svaie vil skje hvis forbindelsen mellom tilhengeren og bilen ikke er gjort på riktig måte. Kontroller tilkoblingen før du kjører med tilhenger på slep.
Vektfordeling

Feil vektfordeling i traileren vil føre tilhenger svaie. Tilhengere skal legges slik at vekten blir jevnt fordelt over hele traileren. Den vanligste årsak til vektfordeling påvirkning i en tilhenger er når det bakre av tilhengeren er for lys. Å ha for mye vekt på hver side av tilhengeren vil også resultere i svaie ved tauing.
Tow Vehicle

slep kjøretøy skal kunne håndtere vekten av trailer og stikk. Hvis tilhengeren og stikk overstige slepekapasitet på slepet bilen, vil bilen ikke kunne ordentlig styre og kontrollere trailer. Tilhenger svaie vil resultere så mye bevegelse på slepet kjøretøy passerer til tilhengeren.
Anti-Sway System

En feil installert eller utslitt anti-gynging system vil forårsake tilhenger svaie. Anti-gynging systemer krever justering for å opprettholde sin kontroll av tilhengeren. Sjekk den anti-gynging systemet med jevne mellomrom for å være sikker på at systemet fungerer som det skal.
Trailer Dekk
Trailer Tire

Feilaktig oppblåst dekk vil føre til at tilhengeren å svaie mens tauing . Bruk et dekk måler for å sjekke lufttrykket i dekkene. Et annet problem med dekk er slitebanen. Trailer dekk som har slitt ned løpebaner vil resultere i trailer svaie. Sjekk dekkene med jevne mellomrom for å sikre at de ikke krever erstatning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140882.html

Previous:
Next:

Trucks