Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan endre Servostyring Pumpe på en 1987 Ford Truck

I 1987 kom Ford lastebiler utstyrt med servostyring system. Servostyring pumpe, som er festes med belte motorremskiven, pressurizes hydraulisk væske i systemet. Dette trykkfluidkilde reiser til styremaskin. Input på rattet overfører ned rattstammen til styremaskin. Steering motion overføringer til tie-rods gjennom Pitman arm. Høy kjørelengde eller dårlig vedlikehold fører til servostyring pumpe for å slite ut internt. Du trenger
Wrench sett
Oppsamlingspanne
Vis flere instruksjoner
en

Fjern væsken retur slangen fra pumpen med en skiftenøkkel. Catch væsken, som det renner ut av pumpen og avkastningen linje, med en fangst pan.
2

Fjern slangen fra pumpen med en skiftenøkkel. Fange noen væske drypper med fangsten pan.
3

Fjern boltene som forbinder pumpen festebraketten til motoren med en skiftenøkkel. Pivot pumpen inn i beltet for å frigjøre beltet spenning. Skyv beltet ut av pumpen drivhjulet.
4

Fjern pumpen fra motoren. Fjern justerings braketten fra pumpehuset med en skiftenøkkel. Installer regulatoren braketten på den nye pumpen med en skiftenøkkel.
5

Installer servostyring pumpe på motoren. Installer justering brakett festeboltene og stram dem for hånd.
6

Slip drivremmen på pumpen skivene. Pivot pumpen unna beltet til stasjonen beltet er stramt. Stram justeringsskruen brakett montering bolter fast med en skiftenøkkel.
7

Installer trykket og returledningstempera beslag på pumpen. Stram beslag fast med en skiftenøkkel.
8

Fyll pumpen reservoaret med fersk servostyring væske og starte motoren. Se etter lekkasjer ved beslag. Slå styringen fra full høyre til full venstre tre ganger. Ikke hold styringen hele veien til den ene eller den andre i mer enn fem sekunder av gangen eller pumpe skade kan oppstå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140880.html

Previous:
Next:

Trucks