Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan justere en 1986 Ford Ranger Clutch

Ford utstyrt sine 1986 Ranger modeller med hydraulisk betjente clutcher. Clutchpedalen i førerhuset styrer clutch engasjement. Pedalen kobling aktuerer clutch master sylinder som pressurizes væsken går inn i clutch slave sylinder. Væsketrykk fører til at slave sylinderen for å utvide og presse på throwout peiling, ved bruk av kløtsjen. Alder og slitasje på clutch komponentene føre til at clutchpedalen, når deprimert, for å ikke riktig løsne clutch. En justering korrigerer denne tilstanden. Du trenger
sparkel eller flat skrutrekker
Wood blokk
Wrench satt
Socket satt
Momentnøkkel (fot-pund)
Vis flere instruksjoner

en

Lirk festet, clutch master sylinder pushrod og gjennomføringen av av pedalen cross-aksel spak pin med en sparkel eller flat skrutrekker. Unngå skader på holderen og foringen.
2

Trykk bremsepedalen helt opp og sjekke clutch pushrod og langrenns-aksel spak pin for justering. Forsøk å skli skaftet på pinnen uten å justere enten pushrod lengde eller bremsepedalen posisjon. Ingen justeringer er nødvendig hvis de går rett sammen.
3

Fjern kryss-aksel spaken til pedal akselen beholde mutteren med en fastnøkkel og lirke spaken fra kryss-skaftet for å re-spline clutchen hvis stangen og pin ikke er på linje. Spenne pedalen i full "Up" stilling med en trekloss.
4

Installer kryss-spaken beholde mutter for hånd. Hold spaken i midten av kryss-kilesporene. Stram cross-aksel spak låsemutter til 50 til 70 fot-pounds med en momentnøkkel. Unngå å legge noe press til clutch sylinder pushrod som kan endre justeringen under stramming.
5

Kontroller clutchen pushrod til cross-aksel spak pin justering. Juster ved behov. Monter spaken pin foringen, clutch pushrod og holderen mutter på spaken pin. Trekk til låsemutter 50 til 70 fot-pounds med en momentnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140879.html

Previous:
Next:

Trucks