Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan å Fjern de Dør Panels og høyttalere i en 2005 Chevy Pickup Truck

The 2 005 Chevy Silverado kommer fra fabrikken med en respektabel sound system allerede er installert. Hvis du ønsker å legge til noen spark til din Silverado 's sound system, eller har kjørt inn i problemer med dine lastebiler lager høyttalerne, kan det hende du trenger å fjerne de dørpanelene å komme til dem. Silverado oss ha en rykte for å være lett serviced, og senere modeller som den 2005 forbedret videre på dette ryktet ved å gjøre utføre service, selv enklere. Ting Du vil trenger
Small justerbar skiftenøkkel
Window crank flytting verktøyet hvis montert med manuell windows
Flathead skrutrekker
Socket skiftenøkkel satt
Philips head skrutrekker

Vis Flere Instruksjoner

1

Fjern den negative batterikabelen ved hjelp den liten justerbar wrench.

2

Fjern vinduet sveiv med den sveiv flytting verktøyet ved å skyve den verktøyet mellom døren panel og den sveiv og slippe opp låsing clip hvis montert med manuell windows. Hvis utstyrt med kraft windows spisses mot den andre trinnet.


3

Fjern den manuell dør-lock forsamlingen ved å lirke den ene enden opp med den flat-head skrutrekker og løfte den forsamlingen ut av døren panel. Fjerne skruen bak døren lock forsamlingen med den 7mm socket wrench.

Fire

Nøye spaken den power-switch forsamlingen ut av døren panel med den flat-head skrutrekker, fjerne de kabeltilkoblere fra forsamlingen ved å klemme låsetappene på sine sider sammen og trekke dem fra forsamlingen, og fjern bryteren forsamlingen.

5

Løft den trim panel som dekker fra utsiden speil mount med den flat-head skrutrekker ved hjelp av omsorg å unngå å skade en hvilken som helst trim. Side
6

Bruk den flat-head skrutrekker for å løfte døren håndtere trimme opp og trekk den off. Ta av armlenet skruen med den Philips-head skrutrekker eller 7mm socket skiftenøkkel avhengig av hvilken er brukt, og fjern skruen fra døren panel. Enkelte Dørene kan ha en annen skruen på instrumentets bunnen av døren-panelet under den lagring lomme. Fjern denne skruen også hvis til stede.

Syv

Løft opp og ut på døren panel å løsne den fra de panel klipp holder den på plass. Vipp panel bort fra døren, og fjern de ledninger seletøy som kan fortsatt bli festet ved å klemme sammen de låsetappene på tilkoblingene og trekke dem fra sine mounts.

Åtte

Trekk den panel fra døren og sett den til side. Nøye skrelle tilbake den plast vann skjold som dekker den indre døren rundt høyttaleren.

Ni

​​Skyv ned på plast fanen øverst av høyttaleren, og lene den høyttaleren ut fra døren, løft deretter speaker opp off de lavere faner. Trekk den høyttaleren fra døren, og fjern speaker wire-kontakten ved å trekke den off.




.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140877.html

Previous:
Next:

Trucks