Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan å skifte batteriet i en Ford 550

The 550 Ford, eller bedre kjent som F-550 er en medium-duty truck som bruker Fords populære F-Series Super Duty cab. Forskjellen mellom en F-550 og Fords mindre Super Duty tilbud er det mye større tauing og haling kapasitet, som er £ 19,500. F-550 leveres standard med Fords store bensin-og dieselmotorer som brukes også i Fords mindre plikt lastebiler, F-250, F-350 og F-450. Batteriet eller batterier (i tilfelle av diesel-modellen) kan endres i F-550 i løpet av få minutter. Du trenger
Skiftnyckel
1 batteri (to batterier for diesel F-550s)
Vis flere instruksjoner
en

Sett på parkeringsbremsen og trekk hette utløserhåndtaket plassert på førersiden spark panel inne i førerhuset. Slip fingrene inn mellom åpningen av fronten av hetten og den teret. Skyv panseret sikkerhet-release spaken over og løfte panseret.
2

Løsne den negative batterikabelen fra batteriet terminalen ved å plassere en skiftenøkkel på klemmemutter og snu den i mot klokka. Ikke helt fjern mutteren.
3

Løft kabelen fra terminalen. Bruk en frem og tilbake vuggende bevegelse i kabelen for å løsne den fra batteriet terminalen mens du løfter opp på den hvis nødvendig. Nå fjerne den positive kabelen fra batteriet på samme måte.
4

Løsne mutrene på hver side av batteriet hold nede klemme med en skiftenøkkel i mot klokka. Løft klemmen fra toppen av batteriet og sett det til side. Legg merke til plasseringen av batteriet ved å sjekke hvilken side de positive og negative terminaler er på å sørge for at du har installert det nye batteriet i samme posisjon. Løft batteriet (det vil være svært tung) rett opp fra batterikassen og ut av motorrommet.
5

Senk nye batteriet i motorrommet og sette den på batteriet skuffen. Pass på at terminalene står overfor samme retning som det gamle batteriet slik at deres respektive kablene vil være i stand til å nå dem. Skyv den positive batterikabelen på den positive batteripolen og stram klemmen mutteren med en skiftenøkkel i klokkens retning. Installer den negative batterikabelen på minuspolen på samme måte.
6

Bytt holder batteriet på plass og stram til mutterne i klokkens retning med en skiftenøkkel.

7

Gjenta ovenstående prosedyrer for dieseldrevne F-550s som har et ekstra batteri på motsatt side av motorrommet. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140875.html

Previous:
Next:

Trucks