Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan endre et dekk på en 2007 Silverado

Silverado er betegnelsen for lette pickup lastebiler gjort av Chevrolet Motor Division av General Motors. Den ytre utseendet på Silverado ble redesignet i 2007, og denne modellen er fortsatt blir produsert fra og med 2010. Silverados kommer standard med V-6 eller V-8 motorer og en manuell girkasse. Du trenger
Tire skiftende verktøy (følger med Silverado)
Reservehjul
Vis flere instruksjoner
en

sett på parkeringsbremsen. Fjerne dine dekk skiftende verktøy fra bak baksetet (eller på baksiden hylle på utvidet drosje eller mannskap førerhus) ved å fjerne vingemutteren for hånd i mot klokka. Plasser hjulkile under hjulet diagonalt motsatt av flatt dekk. Åpne reservehjul lås dekselet på bakre støtfanger. Sett tenningsnøkkelen i låsen og dra den rett ut.
2

Skyv de to jack håndtaksforlengelsene sammen inntil de klikker. Sett den ene ende av forlengelsen i hullet avdekket etter fjerning av reservehjul låsen. Plasser jekk håndtaket på den andre enden av forlengelsen, og rotere den i en retning mot urviseren for å senke reservehjul. Trekk reservehjul fra under bilen.
3

Place dekket jack under lastebilens ramme nær flatt dekk. Sett jack håndtaket på jack og vri den i med urviseren til den flate dekk er ut av bakken. Løsne lug nuts med hjulmutternøkkel i mot klokka og fjerne dem. Senk hjulet fra hjulnavet og legg den ut av veien.
4

Løft reservehjul på hjulet hub og trekke til mutrene i klokkens retning. Snu jack håndtaket mot klokken til hjulet er på bakken. Stram til mutrene i en krysser mønster til det er stramt. Plasser jack håndtere tilbake på jack håndtaksforlengelsene og slå den med klokken for å heve reservehjul holder. Fjern utvidelser og håndtaket fra bakre støtfanger området.
5

Fjern bremseklossen og oppbevare dekk endre verktøy tilbake i førerhuset på lastebilen. Stram vingemutteren med urviseren slik at verktøyene ikke forskyver seg i førerhuset mens du kjører. Plasser den flate dekket inn i bagasjerommet på bilen din. (Har dekket repareres eller erstattes så snart som mulig.)
6

Fjern nøkkelen fra reservehjul lås og trykk den tilbake på plass på bakre støtfanger til den klikker på plass. Lukk dekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140873.html

Previous:
Next:

Trucks