Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

DOT Commercial Forskrift

Når selv pocket versjon av en manual som FMCSA (Federal Motor Carrier Safety Administration) er over 500 sider med åtte-punkts skrift, vet du at det er noen alvorlige lovgivning involvert. Mens den føderale regjeringen ikke kan bry seg om du tjener penger eller noen gang kommer hjem, har det en egeninteresse i å sørge for at du kjører trygt mens du prøver. Basic Loggbok

Den føderale regjeringen deler din loggbok i fire seksjoner: "off-duty" (i utgangspunktet hjemme tid), "driving" tid, "sovende køye" (off-duty tid brukt i lastebil ikke kjøring) og den noe forvirrende "på vakt, ikke kjører." Regjeringen gjør det mulig å kjøre i 11 timer etter 10 sammenhengende timer av arbeidsfri, må åtte av dem bli brukt i sovende køye. Du kan ikke kjøre forbi den 14. time etter at han kom på vakt (logging din pre-trip inspeksjon på "på vakt, ikke kjører" linje). Disse er kjent som (henholdsvis) "11-timers", "8-Hour" og "14-timers" regler.
Ukentlig Limits

Kjøring på din maksimalt 13 timer i døgnet grense, kan du lett ende opp med å slå ut 91 timers uker for måneder av gangen. For å hindre driver utbrenthet og fremme sikkerhet, utstedte den føderale regjeringen på "70-hour" og "34-timers restart" regelen. Den 70-timers regelen sier at du kan ikke jobbe mer enn 70 timer i noen syv-dagers periode, med mindre du tar 34 eller flere sammenhengende timer av plikt.
Pre-Trip Inspection

Du er alltid nødvendig å gjøre minst en pre-tur og post-trip inspeksjon (15 minutter på "på vakt, ikke kjører" linje), mellomliggende inspeksjoner mens du fyller drivstoff oppmuntres. Kjørelys (inkludert bremselys og blinklys), dekk og bremser er den mest avgjørende, men motoren bør ikke bli neglisjert. Ikke glem å redegjøre for din 15-minutters post-trip inspeksjon mens beregning dine timer, de fleste loggbok feil er 15-minutters overages på 14-timers regelen forårsaket av dårlig timet post-trip inspeksjoner
.
Live Your Loggbok

Mens loggbøker virke som en ren formalitet, du er lovpålagt å følge sine begrensninger. Det er lett å "speed gjennomsnittlig" og forfalske din loggbok, men moderne lastebil GPS sporing nesten garanterer du kommer til å bli fanget. Videre kan den føderale regjeringen stevning en lastebil GPS-poster med et trykk på en knapp, så den saken er mer enn en profesjonell. Disse loggbok reglene er optimalisert for å beskytte over-ambisiøse drivere fra seg selv, så ikke friste skjebnen ved å kjøre ulovlig. Bøter for loggbok brudd er utrolig bratt, og kostnader som følge av over-timer ulykker kan lett få deg i fengsel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140866.html

Previous:
Next:

Trucks