Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan få mer miles per gallon ut av en lastebil

Prøver å få flere miles per gallon ut av lastebilens drivstoff vil bidra til å redusere luft pllution og skape et renere miljø. Den store insentiv er selvsagt det faktum at du kan spare penger ved å praktisere gode kjørevaner og holde lastebil kjører det topp stand. Instruksjoner
en

Har kjøretøyet stilles opp regelmessig. En finstemt motoren vil kjøre effektivt og gass kjørelengde vil øke som et resultat. Kontroller luftfilteret ofte. Ved hjelp av fabrikken anbefalte motorolje og kjølevæske vil øke kjørelengde videre.
2

Avstå fra å laste opp bilen med unødvendig vekt som med ekstra lastebil racks og overdimensjonerte dekk. Ikke bære noen elementer i lastebilen din at du ikke vil være behov for den dagen.
3

Hold lufttrykket i dekkene ved anbefalt nivå. Se i lastebilens service manual eller be servicesenteret personell å anbefale lastebilens ønsket lufttrykk nivå. Sjekk trykket jevnlig.
4

Gjør det til en vane å slå av motoren når du blir stoppet for mer enn noen få minutter, for eksempel når du kjører inn i en nærbutikk for å få et brød av brød eller en kopp kaffe. Når du starter opp, akselerere gradvis, aldri for fort eller i en jerky måte. Forutse stopper, og la bilen å bremse ned selv i stedet når du nærmer deg et stoppskilt eller lyskryss.
5

Drive under fartsgrensen. Det er en grunn til disse grensene er satt og sikkerheten er bare den andre. Faktisk kjører i 40 eller 45 km /h er den anbefalte drivstoffeffektivitet farten hvor kjøretøyet leverer maksimal kjørelengde. Ved hjelp av cruise control er en fin måte å spare drivstoff på motorveier. Bruk gasspedalen judiciously. Akselererende og bremsing ofte er garantert måter å kaste bort drivstoff.
6

Accelerate før du får noen bakker og la treghet av kjøretøyet gå så høyt som det kan før akselererende igjen.

7

Avstå fra tung bruk av lastebilens klimaanlegget, da dette kan redusere din gass kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140839.html

Previous:
Next:

Trucks