Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Instruksjoner om Installere Lift Kits på Pickups

Heve sett er en ettermarkedet oppgradering som kan installeres på alt fra lastebiler til SUVer. Selv om lastebiler er oftere løftet, lift kit produsenter har applikasjoner tilgjengelig for nesten alle kjøretøy. Lift kit installasjon er en kompleks, kjedelig og mekanisk avansert prosess som kan ta fra noen timer til en hel helg for å installere avhengig av lift kit. Type Lift og verktøy
p Det er to hovedtyper av lift kits tilgjengelig for henting lastebiler. Body lift kits er installert mellom rammen og kroppen av kjøretøyet ved hjelp av lange kroppen bolter og gummi disker som ligner en hockey puck. Disse pakkene er tilgjengelig i en rekke størrelser, men vanligvis kommer i en, to, og tre tommers størrelse.

Andre lift kit er mer kompleks og innebærer å endre flere av kjøretøyet, som omfatter alle de suspensjon komponenter . Suspensjon heiser gi høyde ved tilsetning av heisen til suspensjonen og ikke legemet eller rammen av kjøretøyet. Disse lift kits kan vanligvis installeres med en omfattende socket sett, gjennomtrengende smøremiddel, brekkjern, breaker bar, og de nye suspensjon komponenter.

Avhengig av kjøretøyet, kan spesialverktøyene være nødvendig for installasjonen. Du vil også trenge utstyr for å løfte bilen opp fra bakken og stabilisere den mens du arbeider med den. Disse verktøyene inkluderer et gulv jack og jack stands. Hvis luftverktøy er tilgjengelig er det også en god idé å ha dem klar til bruk.
Lift Kit Installasjon

Hoveddelen av en body lift installasjon innebærer å flytte radiator og muligens flytte noen flytende linjer. En suspensjon lift vil innebære endring av suspensjon komponenter som fjærer, støtdempere, pitman arm, og legger lift blokker til baksiden, og selv legge en utvidelse for å holde drivakselen brukbare. Hver suspensjon lift kit vil ha instruksjoner som er spesifikke for at heis og kjøretøy.

Prosessen vil variere avhengig av om bilen har IFS, uavhengig fjæring, eller en solid forakselen. Begge typer suspensjon oppsett har suspensjon heiser tilgjengelig og vil bruke stort sett de samme verktøyene for å installere heis. Kjøretøyet underramme og kontroll armer eller aksel må fjernes først. Når store deler er fjernet, inspisere foringer og arm for korrosjon eller skader.

Neste styrekomponentene som pitman arm, styring stabilisator, og draglink må fjernes. Merk at dette trinnet er avhengig av hvilken type kjøretøy og heisen kit som blir installert. Installasjon av suspensjon lift begynner ved å installere de nye foringene inn i de nye kontrollgruppene. Installere den nye sub-frame og kontrollgruppene til kjøretøyet. Den sub-rammen er den viktigste støtten for den nye heisen. Det vil være lavere i bakken enn den opprinnelige sub-frame, noe som høres motsatte av hva som skal skje. Når den lengre bærearmer er festet til den nedre underramme, er mer horisontal plass som trengs for å kople dem, noe som resulterer i at kjøretøyet er løftet for å gjøre forbindelsen.

Nye sjokk og U-bolter vil også inkluderes å utgjøre den økte høyden av kjøretøyet. De bør installeres neste etterfulgt av styrekomponentene. Dobbeltsjekk alle tilkoblinger og vedlegg før du tar bilen for en prøvekjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140825.html

Previous:
Next:

Trucks