Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner du Transmission Pan Fra en 1999 Dodge Dakota

På bunnen av en 1999 Dodge Dakota er overføring er et filter, som fjerner forurensninger fra overføring væske. Den væske i seg selv er lagret i drivverkets pan, også lokalisert på bunnen av overføringen. For å hindre overføring lekkasjer, en enkelt gummipakningen tetter gapet mellom pannen og overføring. Enten å endre girkassens filter eller erstatte en lekker pan pakning, er det første trinnet i enten prosess for å fjerne overføring pan. Du trenger:
Hjulklosser (2)
Trolley jack
Sikkerhet står (2)
Stor fangst pan
1/2-tommers socket
Stikknøkkel
Large flat skrutrekker
1/2 tommers boks fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Plasser bremseklosser foran begge forhjulene. Lastebilen må løftes fra baksiden, ikke bare for å få tilgang til overføring pan, men også for å lede den transmisjonsolje i fronten av kjelen. Bremseklossene vil forhindre at trucken utilsiktet ruller fram som bilen er hevet.
2

Hev baksiden av lastebilen med en tralle jack. Jekken kan plasseres enten under den bakre rammen rail eller under differensial.
3

Plasser en enkelt trygt stå under hvert av lastebilens to akslede hus senk lastebilen opp på tribunen. Aksel hus koble midten av differensial til hjulene.
4

La motoren og girkasse for å kjøle som overføring væske kan nå temperaturer varmt nok til å brenne huden, og en eksosrøret ligger like bak overføring pan.
5

Tøm overføring væske. Et totalt antall av 14 bolter feste kjelen til bunnen av overføringen. Bare fjerne boltene fra de to sidene av kjelen og fra fronten av kjelen, dvs. den side av kjelen som er nærmest fronten av kjøretøyet. Boltene kan fjernes med en 1/2-inch socket festet til en pipenøkkel. Plasser en stor fangst pan under overføring pan å lagre væsken som vil renne ut av pannen. Kile bladet på en stor flat skrutrekker mellom toppen av kjelen, og bunnen av den overføring, deretter vri skrutrekker slik at fronten av kjelen synker ned. La væsken renne ned i fangbrettet.
6

Fjern boltene på baksiden av kjelen, dvs. den delen som er nærmest baksiden av lastebilen. Fordi en eksosrøret ligger like bak pannen, kan en pipenøkkel ikke brukes til å fjerne de bakre boltene. Bruk i stedet en 1/2-inch boksen fastnøkkel til å fjerne de bakre boltene. Trekk kjelen av i bunnen av sendingen etter å ha fjernet de bakre boltene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140824.html

Previous:
Next:

Trucks