Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan øke Fuel Economy i en 1995 Dodge Pickup Truck

Forbedret drivstofføkonomi fra 1995 Dodge pickup lastebil betyr mindre penger brukt på gass og olje, samt et renere miljø. En melodi vil umiddelbart forbedre din lastebil ytelse. Invester i en service manual for din lastebil samt et verktøysett. Med disse to tingene og deler, kan du få lastebil kjører optimalt. Sørg for at dekkene er riktig lufttrykk og kjøre lastebil med drivstoffeffektivitet i tankene. Du trenger
Truck manuelle
Nebbtang
måleinstrument for tennpluggen
Digital multimeter
Fuel filter
oljefilter
Air filter
Oil
Oil tilsetningsstoff for komprimering
Fuel renere
Frostvæske
Bremsevæske
servostyring væske
Fuel trykkmåler
Compression måle
Vis flere instruksjoner
Vedlikehold
en

Kontroller og bytt drivstoff og luft filtre hvis de er tett eller skittent. Sjekk din drivstoff trykk med en drivstoff trykkmåler for å sikre at det er på det nivået som er angitt i din lastebil manualen. Sjekk bensinpumpen eller få den sjekket profesjonelt hvis drivstoff trykket er ikke normalt. Kontroll og påfylling av alle væsker til de riktige nivåer, inkludert frostvæske, styring og bremsevæske.
2

Rengjør dysene med drivstoff renere som du kan helle i tanken. Bruk drivstoff renere hver 3000 miles for å rense dysene. Justere tomgang til fabrikkinnstillingene.
3

Kontroller motoren kompresjon ved å sette komprimering måleren inn i en av tennplugg hullene. Sveiv lastebil og sjekke måleren. Skifte olje og filter. Bruk 5W-30 olje og fyll opp til riktig nivå. Erstatte en olje additiv hvis din motor komprimering er lav for å forbedre den. Forbedre komprimering for å gjenopprette makt, bedre akselerasjon, glatt en grov tomgang og økt kjørelengde. Unngå å bruke for mye olje som det vil tette tennplugger.
4

Sjekk dine tennplugger og ledninger. Rengjør pluggene hvis de kan berges. Sett inn en tennplugg måleverktøy til tennpluggen og sjekk bredden. Juster den til fabrikkinnstillingene med nebbtang. Kast pluggene hvis de er tilsmusset med rust eller olje.
5

Sjekk hver tennplugg ledning med et digitalt multimeter for å bekrefte elektrisk kontinuitet. Kontroller de elektriske tilkoblingene i begge ender av hver tennplugg ledning og bekrefte at de er gode. Inspisere hver tennplugg ledning for å finne steder hvor motoren varmen har brent gjennom gummi casing. Skift tennplugg ledninger hvis noen av ledningen i gummi casing er utsatt eller om det er store brennmerker på gummi.
6

Skift ut slitte dekk og få et hjul justering. Installer en lastebil dekke for å forbedre aerodynamikken og reduserer drivstofforbruket.
Kjørevaner
7

Velg flate ruter i stedet for kuperte veier. Kjør naturlig med tyngdekraften hvis du ikke kan unngå hills: la lastebil for å akselerere nedoverbakke og unngå akselererende oppoverbakke. Bruk det høyeste giret på motorveien.
8

Unngå stop-and-go-trafikk og ta motorveien i stedet. Opprettholde en konstant hastighet på 55 miles per time. Hvis mulig, kjøre på minimum lovlige hastighet, som vanligvis er 10 miles i timen under fartsgrensen. Hold deg i høyre felt og unngå å kjøre på 65 MPH med mindre det ville forstyrre flyten av trafikk. Unngå å ri bremsene og bruke dem med måte. Gire ned for å bremse ned hvis nødvendig, men unngå å ruse motoren.
9

Fjern ekstra vekt fra bilen, blant annet metall hjulkapsler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140821.html

Previous:
Next:

Trucks