Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan få bedre drivstoff kjørelengde i en Toyota Tacoma

Som et spørsmål om sunn fornuft, bruker en lighter bilen mindre drivstoff enn en tyngre fordi det tar mindre energi å flytte mindre vekt. Ikke gå glipp av åpenbare og holde hundrevis av pounds av unødvendige verktøy og utstyr i baksiden av lastebilen. Som lagt vekt øker gassforbruket. Videre, hvis to mennesker skal på samme sted, er det billigere og mer drivstoffeffektive per person å ri sammen. Selvfølgelig reduserer drivstofforbruket per kjøretøy som antall beboere øker. Du trenger
Vacuum meter
Toolset
tennplugger
Spark plug måle verktøy
Filters
Ledninger
Digital mutlimeter
Fluids
Owners manual

Vis flere instruksjoner
Forbedre drivstoff kjørelengde
en

Ring forhandleren med Vehicle Identification Number å spørre om din modell vil bruke etanol. Bruk etanol bare hvis forhandleren anbefaler det.
2

Kontroller og bytt defekt utslippskontroll utstyr som oksygen sensorer og PCV ventiler.
3

Utfør en grunnleggende tune-up ved å erstatte skitne drivstoff og luftfiltre. Rengjør eller skift tennplugger. Juster åpningen av gamle tennplugger. Sjekk elektriske koblinger og kontinuitet av elektriske ledninger med et digitalt multimeter. Bruk drivstoff renere i tanken for å rengjøre drivstoff sprøytebrukere, og hvis dårlig økonomi vedvarer, enten spyle drivstoff linje med rengjøringsmiddel eller ha det profesjonelt gjort.
4

Sjekk din vakuum for eldre biler, men don ' t bekymre deg om det for modeller med mindre enn 50.000 miles. Sørg for at utslipp kontroll vakuum er på riktig nivå fordi overraskende at vakuum faktisk påvirker drivstoff. Hold vakuum på riktig nivå ved å sjekke med et vakuum meter. Vakuumet brukes til å trekke drivstoff gjennom drivstoffsystemet sammen med press fra bensinpumpen.
5

Endre olje og filter, og bruk riktig, anbefalt olje vekt. Sjekk din motor kompresjon med en komprimering sporvidde. Bruk en olje additiv bare for lastebiler som har svært dårlig komprimering.
6

Kontroller og bytt ut slitte dekk og få dem profesjonelt justert, siden slikt arbeid krever datautstyr. Installer en lastebil dekke over sengen av lastebilen.
7

Juster tomgang til fabrikken nivå. Bytt utslipp-kontroll utstyr, dårlige ledninger eller dårlige elektriske tilkoblinger som kan være årsak til et dårlig tomgang.
8

Bruk regelen: "Hvis det ikke er ødelagt hvorfor fikse det?" Når lastebilen er innenfor 5 prosent av den beregnede mpg vurdering, og det er en eldre modell. Ignorere regelen hvis du er virkelig en lastebil entusiast eller en profesjonell.
9

Vurder å justere innstillinger på maskinen, men bare hvis du har all nødvendig informasjon fra Toyota, erfaring med datamaskiner og virkelig vet hva du ' re gjør med elektronikk. Unngå å brenne ut elektriske komponenter fordi de kan være latterlig dyrt å erstatte.
10

Forbedre kjørevaner. Drive ved 55 km /h på motorveien, og unngå stop-and-go ruter. Unngå racing motoren og akselerere gradvis. Unngå å ri bremsene. Bruk cruise control på flate områder av motorvei, og bruke det høyeste giret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140817.html

Previous:
Next:

Trucks