Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Slipp Air Bremser

De luftbremser i en lastebil arbeid i motsatt måte som hydrauliske bremser. Når du trykker på bremsene på et hydraulisk system, skyver dette kalipperne til rotoren, slik at lastebilen å stoppe. De luftbremser jobber det motsatte. Luften i bremsesystemet presser faktisk kalipperne unna trommer. Når du trykker på bremsepedalen, dette for å frigjøre luft fra bremseslanger og gjelder press på trommelen. Dette er årsaken til at det er viktig å ha tilstrekkelig lufttilførsel til bremseslanger. Instruksjoner
en

Start truck ved å vri tenningsnøkkelen til "Start"-posisjon. Noen lastebiler har en trykknapp tenning og vil kreve å vri nøkkelen til "On" posisjon og deretter trykke på knappen for å starte bilen.
2

Finn trykkluftmåler på dashbordet. Denne måleren vil være en liten måler merket "Air Pressure".
3

Observer nålen i trykkluftmåler som det stiger mens lastebilen går på tomgang. En indikator vil gjøre en summende lyd i tillegg.
4

La lufttrykket å bygge til 120 pounds av luft. Den summende vil stoppe på 60 pounds. Du vil høre kollisjonsputer bosette under bilen når trykket stopper bygging.
5

Trykk på den gule knappen merket "parkering" mens foten er på bremsepedalen. Dette vil frigjøre lastebil luftbremser.
6

Trykk på den røde knappen merket "Trailer" hvis en trailer er vedlagt. Dette vil frigjøre bremsene på tilhengeren. Hold foten på bremsepedalen for å hindre at lastebilen ruller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140790.html

Previous:
Next:

Trucks