Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan kjøre en 2WD Off-Road

Å kjøre en to-wheel drive (2WD) kjøretøy off-road er ikke en lett oppgave, men det kan gjøres. En 2WD lastebil gir bakkeklaring, suspensjon, hestekrefter og dreiemoment for å tillate deg å nyte din off-highway kjøring til fulle. Du trenger
Reservehjul
Vann
Tool kit
Air kompressor
Tow strap
Come-along
Førstehjelpsutstyr
Vis mer Instruksjoner
en

Ta 2WD lastebil til en mekaniker for en tune-up. Sørg for at han fullfører en full sjekk av alle vitale mekaniske systemer samt olje og overføring væsker. Alltid sjekke dekkenes mønsterdybde tilstand og inflasjonspress, inkludert reservedekket.
2

Carry ekstra vann til radiatoren, i tilfelle du utvikle en lekkasje. Ta med et verktøysett i tilfelle du støter på noen mekaniske problemer. Å ha en luftkompressor vil også hjelpe hvis du utvikler en luftlekkasje i et av dekkene.
3

Kjøp et slep stropp og en komme-along ratcheting vinsj i tilfelle du får problemer. Slepet stroppen vil tillate deg å bli trukket ut av en venns bil. Hvis dette er en solo utflukt, kan du ha å vinsje deg ut manuelt med come-sammen. En førstehjelp kit vil komme godt med i tilfelle du skader deg selv i ferd med å frigjøre din lastebil.
4

Vær oppmerksom på hastighet behov. Å kjøre en 2WD off-road vil gjøre deg kjøre enten raskere eller saktere enn du ville gjort i en firehjulstrekk. Klatre opp skitt hills, spesielt de med løse steiner, vil normalt kreve at du kjører mye raskere å opprettholde fremover momentum. På harde grusveier, bør du være forsiktig med hastigheten din - for mye, og fremre enden komme løs og få deg til å spinne ut. Krysset bekker eller tørre vasker er vanligvis ganske lett i en 2WD. Når krysset en hurtiggående bekk, øke farten litt, som du ikke vil ha den ekstra trekk av en fire-hjulstrekk forhjul.
5

Dra nytte av fraværet av en front-end differensial. Du kan miste lagt off-road trekkraft, men du får en hel masse ekstra klaring foran. At klarering vil bli satt til god bruk når du nærmer oppkjørte-out veistrekninger som inneholder store hull og steiner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140789.html

Previous:
Next:

Trucks