Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik feilsøker en Commercial Truck AC

AC systemet i kommersiell lastebil gir kald luft til kabinen på en varm dag. AC er drevet av en kompressor som drives av et tilbehør belte som konverterer en trinse forbundet med kompressoren. Kompressoren er fylt med et kjølemiddel som fordamper og blåses inn i kabinen. Det er to vanlige poeng for feil på de fleste kommersielle lastebiler i AC system. Før du kan erstatte noe, må du feilsøke problemet. Instruksjoner
en

Åpne panseret og finn tilbehøret beltet. Dette er vanligvis plassert i fronten av motoren på de fleste kommersielle lastebiler som de vanligvis bruker en serpentin belte. The Serpentine beltet driver flere tilbehør, inkludert AC skivene og kompressor.
2

Inspiser beltet for skade eller forringelse. Tilbehøret belte på kommersiell lastebil bør ikke se slitt eller skadet. Hvis du ser noen hakk, sprekker eller avskalling tenner på beltet, må du bytte beltet. Hvis beltet ser generelt slitt, frynset eller beltet tennene ser "skinnende", vil du trenger å bytte beltet.
3

Start motoren og sette air condition kontrollene til den kaldeste innstillingen.
4

Slå viftehastigheten til høy.
5

Sjekk for noen kald luft. Hvis det ikke er kald luft, da dette angir at det ikke er noen kjølemiddel i systemet. Den primære årsaken til mangel på kjølemiddel er en lekkasje i kompressor. Denne komponenten må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140767.html

Previous:
Next:

Trucks