Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan organisere Truck Vedlikehold Records

Holde vedlikehold poster på lastebilen din er ekstremt viktig, spesielt hvis du er en oljeskift og annet vedlikehold. Denne artikkelen vil gi leseren en guide for å opprettholde disse postene slik at lastebilen kan vare en stund. Jeg snakker av erfaring når jeg sier at det å holde styr på det arbeidet som gjøres på lastebilen din er en stor fordel. Bilen min har 235 300 miles på det, og vi jobber det. Du trenger:
Spiral notebook med mapper.
Vis flere instruksjoner
en

Få en 8 1/2 "med 11'' spiral notebook. Jeg foretrekker de som har en mappe delen også. Jeg foreslår at minst 70 side en. Dette er et bra sted å holde kvitteringer for lastebil kjøp og garantier for rask gjenfinning.
2

Del bærbare i to seksjoner. Jeg foreslår Generelt vedlikehold og større vedlikehold. Under Generelt vedlikehold ville jeg liste etter dato oljeskift, motorjustering, vindusvisker endringer og dekk rotasjoner. Som kreves av vedlikehold på en regelmessig. Nøkkelen er å date hver vedlikehold og holde kvitteringer i mappen delen. Under Major Vedlikehold holde styr på ting som for eksempel eksos arbeid, stor motor arbeid og dekk kjøp. Hold kvitteringer og garantier i mappen delen slik at du har enkel tilgang til disse postene.
3

slutt, holde bærbare på et trygt sted med enkel tilgang. Det gjør du ikke god å holde poster hvis du ikke kan finne dem. Jeg foreslår hanskerommet eller om lastebilen har det en midtkonsoll.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140761.html

Previous:
Next:

Trucks