Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tow en Ford Ranger

Towing kjøretøy krever kjennskap til bilens drivverk, med mindre du sleper den på en flatbed trailer. Mens noen biler kan taues med alle fire hjulene på bakken, andre må ha drivhjulene løftet og atter andre må slepes på en glassplate. I tilfellet med Ford Ranger, forbereder den for å bli tauet er en forholdsvis enkel affære som kan oppnås på mindre enn en time. Du trenger
Tow dolly
Socket satt
maskeringstape
Bailing ledning
Vis flere instruksjoner
en

Hitch slepet dolly til slep bilen og deretter drive forhjulene på Ranger opp på slep dolly nøye. Det er best å ha noen oppdage deg som du gjør dette. Når Ranger er på plass, sikre hjulene og foran kabinettet til dolly med Dollys tie-down stropper og kjettinger.
2

Bruk socket satt til å koble fra drivakselen fra bakre differensial, forlater U-joint i drivakselen flens.
3

Fest U-joint til drivakselen flens med maskeringstape. Pass på at det er sikkert slik at du ikke mister den mens tauing Ranger.
4

Bruk øse ledningen for å sikre drivakselen til bakrammen, holder den opp og vekk fra alle bevegelige deler, som for ettersom hjulene eller bakhjulsoppheng.
5

Koble slepet dolly er lys og brems ledningsnettet til slepet kjøretøyet. Plasser de verktøyene du brukte til å koble fra drivakselen sted i Ranger, slik at de kan nås lett når du er ferdig tauing og klar til å fortsette å kjøre Ranger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140754.html

Previous:
Next:

Trucks