Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tow Med en Tundra

Ved å kjenne kapasiteten på Tundra og gjør at den har riktig utstyr, kan du trygt taue en båt eller campingvogn. Beregningene kan høres komplisert ut, men når du går gjennom prosessen du vil vite hvordan du skal sørge for at alle turer er trygt og ikke skade din lastebil eller tilhenger. Du trenger
Tow pakke med mount og tilhengerkulekoplingen
Hengerfeste med kobling
Safety kjedene
Bruksanvisning
Vis flere instruksjoner
Beregn grenser

en

Finn GCWR. Slepeenheter kommer med Brutto samlet vekt Ratings som lar sjåføren vet hvor mye vekt bilen kan trygt slep. Hvis Tundra har en GCWR av 10,800 pounds som betyr den samlede vekten av lastebil, trailer, bagasje og passasjerer må ikke være mer enn 10,800 pounds. Ikke alle tundras har samme GCWR, så les bruksanvisningen eller spesifikasjoner som kommer med bilen å kjenne dine spesifikke Tundra er GCWR. En 4,0 liters V6 Tundra kan taue £ 5200 mens en 5,7 liters V8 kan taue 10800.
2

Kjenn din GVWR. Den totalvekt forteller deg hvor mye din Tundra veier. Trekker du GVWR fra GCWR og du vil vite hvor mye vekten din Tundra kan slep.
3

Få GTW eller brutto tilhengervekt. Dette vil være tilgjengelig på en metallplate på tilhengeren. Alternativt kan du kjøre med en tilhenger til en veie stasjon og veie tilhengeren bare ved å ha Tundra kjøretur utenfor skalaen.
4

Ved å trekke vekten av tilhengeren og vekten av Tundra fra GCWR, vet du hvor mye vekt du kan tillate for fører og passasjerer, utstyr og bagasje.
Tow Package
5

Sørg for at Tundra har et slep pakke. Få et slep pakken installert etter at markedet hvis lastebilen ikke kommer med en. Slepet pakken inkluderer sterkere bremser, sterkere fjæring, en spesiell tauing overføring og utvidede sidespeilene. Den har også et socket å koble tilhengeren til lastebilen elektriske system, slik at tilhengeren lysene arbeid.
6

Sjekk at stikk er sterk nok. Noen haker bare trygt slep £ 300, vekten av en ridning gressklipper. Sørg for at din stikk kan taue hele vekten av tilhengeren.
7

Sjekk kulen mount å sikre at det er trygt og lynch pin er på plass.
8 < p> Sett bremseklosser under baksiden av tilhengeren dekk for å holde trailer fra rulle bakover.
9

Hev hengerfeste med en jekk så kulen vil passe under koblingen når du sikkerhetskopierer . Løft hendelen på koblingen for å låse den interne låsen. Føl opp inni hullet for å sikre åpningen er bred nok for kulen.
10

Tilbake kulen rett under hullet på koblingen. (Du må kanskje en partner for å guide deg til du får en følelse av hvordan det ser ut gjennom de bakre vise speil.)
11

Senk jack så koblingen helt dekker kulen. Det er rett hvis det er bare en halv tomme eller mindre mellom bunnen av koplingen og slepet ball mount.
12

Skyv spaken på koblingen ned for å låse den på slep ball.

13

Sett trailer støpselet i stikkontakten på Tundra. Slå på bilen lys og blinklys for å teste tilkoblingen.
14

Fest sikkerhet kjeder. Fest en kjetting til høyre side av hengerfeste med den andre enden på venstre side av tilhengeren mount på Tundra. Hvis kjedet er for lang, vri den et par ganger for å forkorte den. Fest den andre kjeden fra venstre side av tilhengeren krysset under første kjeden og feste den andre enden til høyre side av lastebilen
15

Fjern bremseklosser.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140746.html

Previous:
Next:

Trucks