Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan lage en Ford F150 Få bedre drivstoff kjørelengde

Ifølge fueleconomy.gov, får Ford F-150 lastebil mellom 12 og 14 miles per gallon i byen og mellom 16 og 19 miles per gallon på motorveien avhengig av modell. Med flyktige drivstoffpriser prøver å få det beste drivstofføkonomi betyr mer penger i lomma. Ved å endre kjørestil og vedlikehold av lastebil, kan du forbedre din gjennomsnittlige miles per gallon. Instruksjoner
en

Hold deg oppdatert på Fords vedlikeholdsplan for F-150. Hvis du bruker F-150 til hale, må du kanskje vedlikehold sjekker oftere enn din vedlikeholdsplan anbefaler. Sjekk med mekaniker for detaljer. Din vedlikeholdsplan inkluderer oljeskift hver 2500 til 3000 miles. Ford tilbyr en Fuel Savers pakke, som inkluderer en olje-og filterskift, sjekk av alle væsker, dekktrykk, luftfilter, bremser og slanger, et batteri test og dekk rotasjon. Holde seg oppdatert på alt vedlikehold og ta vare på motoren din er en av de beste måtene å forbedre din drivstofføkonomi.
2

Fjern alle ekstra vekten fra baksiden av lastebilen. Selv om F-150 er ment for heavy duty tauing og haling, gjør ekstra vekt motoren jobbe hardere, noe som fører til høyere drivstofforbruk. Hvis du ikke trenger den ekstra vekten i ryggen, fjern det.
3

Drive på motorveiene så mye som mulig. Highway kjørelengde er bedre enn bykjøring kjørelengde, men prøv å unngå å kjøre på motorveien under peak trafikk ganger. Tomgang på motorvei brenner gass, men ikke får du hvor som helst. Kjøring når trafikken er lys vil tillate deg å opprettholde en konstant hastighet, noe som er bedre for drivstofføkonomi.
4

Endre din kjørestil. Akselerere sakte, spesielt når du er haling ekstra vekt, og forutse stopper ved utleie av gasspedalen på forhånd og gliding til en stopp. En jevn og tålmodig kjørestil vil føre til flere miles per gallon.
5

Bruk en høy ytelse luft filter for å få mer luft til motoren din. K & N gjør et høykvalitets luftfilter som kan rengjøres og brukes på nytt gjennom hele levetiden til F-150. En kvalitet luftfilter vil være spesielt nyttig hvis du kjører lastebil i støvete områder, for eksempel på grusveier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140736.html

Previous:
Next:

Trucks