Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tow en Chevy Suburban Riktig

The Chevy Suburban er en stor lastebil til stry, og du vil trenge heavy-duty tauing stropper for å holde bilen på tilhengeren. Hvis du ikke taue din Chevy Suburban riktig måte, vil det føre til skade på Suburban og muligens til de andre sjåførene som er på veien med deg. Du kan finne trailer utleie steder på nettet eller i telefonboken, og du kan få de tauing stropper på samme sted som du leier tilhengeren fra. Du trenger
Tow trailer
Kraftige tauing stropper
Tow kjøretøy
Vis flere instruksjoner
en

Fold ned lasteramper på bakken og kjøre Suburban på tilhengeren, noe som gjør at Suburban er sentrert på tilhengeren.
2

Wrap en av de tunge slep stropper rundt metallrammen under Suburban ved siden av motoren på høyre side. Trekk slep stroppen slik at begge krokene på hver ende av stroppen henger jevnt. Koble begge krokene til støtte anker på tilhengeren. Trekk slep stroppen er stramme stroppen oppover for å stramme stroppen. Gjør dette til venstre side av fronten på Suburban også.
3

Wrap en av de tunge slep stropper rundt akselen på baksiden av Suburban på høyre side . Trekk stroppen, slik at begge krokene på enden av stroppen henger jevnt. Bly stroppen til venstre støtte ankeret på gulvet på slepet tilhengeren. Koble krokene til ankeret og dra i stramme stroppen oppover for å stramme stroppen. Gjenta for venstre side for å gjøre en X.
4

Koble bremsen kabelen på lastebil til bremseslangen på slep trailer. Pump bremsene på slep kjøretøy for å sikre at bremsene fungerer som de skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140714.html

Previous:
Next:

Trucks