Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Instruksjoner for Installere en snøplog på en pickup lastebil

En snøplog kan være gunstig for både privat og kommersiell bruk. Med personlig bruk, forenkler en snøplog og hastigheter opp hjemme snørydding-forestille seg, oppkjørselen klart i løpet av sekunder, mens kommersiell bruk kan gi et betydelig, primær eller sekundær inntekt i vintermånedene. Installere en snøplog på en pickup lastebil krever litt forskning, kombinert med noen grunnleggende mekaniske ferdigheter. Din Truck

Før du installerer en snøplog på en pickup lastebil, bestemme hva egenvekt på bilen er sammen med vekten kapasitet per aksel. Produsenten av kjøretøyet skal være i stand til å gi deg denne informasjonen. Du vil også være lurt å sjekke med produsenten av kjøretøyet ditt for å se om det er spesielle retningslinjer for plog installasjon som er unike for din bil. Hver bil har en totalvekt (GVWR) og en brutto aksellast rating (Gawr). Den totale vekten på bilen, pluss passasjerer, pluss noen belastning gjennomført i seng, pluss plogen i seg selv kan ikke overstige GVWR eller Gawr.
Din Plow

Når du har bestemt egenskapene til bilen din, må du undersøke plog pakker. Finn ut hvilke pakker som er kompatible med din lastebil og hvor mye pakkene veier. Vanligvis kommer en plog pakke med en skrape, som er bladet som skyver snøen; snøplog maskinvare, som omfatter en øvre og nedre "A"-ramme, FESTEANORDNINGENE, som festes til selve trucken, og ledningene systemet, som inkluderer vinsj for å heve og senke plogen.
Montering og installasjon

Det første trinnet i å installere snøskjær skal montere skraper og snøen pløye maskinvare som anvist av produsenten. Deretter jack bilen opp slik at du kan jobbe under det trygt og komfortabelt. Pass på å bruke bukker eller andre sikkerhetstiltak mens han jobbet under en hevet bil.
P Med bilen jekket, feste monteringsbrakettene av snøplog. Løst feste braketter og cross-medlem av festeanordningen rammen av lastebilen. Etter at alle boltene er på plass, skru jevnt. Deretter kobler snøplog ledningsnett system til både batteri og vinsjen. Til slutt, feste plogen til monteringsutstyr med produsenten gitt rammeleddbolter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140707.html

Previous:
Next:

Trucks