Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Cut bakpanelet ut av senga av en lastebil

Custom lastebiler kommer i alle slags forskjellige former og fasonger, men en rød tråd blant dem alle er en tilpasset stereo. På grunn av plassbegrensninger på lastebiler, eller på grunn av størrelsen på stereo, mange velger å kutte ut veggen mellom lasteplanet og drosjen slik at lyden fra stereoanlegget til å passere gjennom. Det er kjent som en blow-thru, og det første skrittet til å gjøre det skje er å skjære gjennom baksiden av sengen. Du trenger:
Målebånd
4-fots straight edge
Permanent markør
Hørselsvern
Øyevern
Hansker
papp
maskeringstape
4 1/2-tommers vinkelsliper
Metal kutte hjul
Air kompressor og luftslange
Air så med metall knivene
Vis flere instruksjoner
en

Sit i sengen av lastebil og bruke målebånd for å bestemme plasseringen av hullet du ønsker å sette i sengen. Dette avhenger helt og holdent av størrelsen på boksen du ønsker å sette inn der, eller hva andre størrelsen du trenger å gjøre hullet for. Merke av målingene ved hjelp av permanent markør, og bruke den rette kanten og markøren å danne rette linjer for guider i skjæringen.
2

Ta på hansker, hørselvern og vernebriller. Deretter plasserer papp over bakvinduet av lastebilen og tape den på plass ved hjelp av maskeringstape. Dette vil beskytte ryggen glass fra eventuelle gnister som skjer mens du kutter ut bak panelet.
3

Bruk vinkelsliper til å skjære 4-tommers lange hull langs linjene du har gjort i trinn en. Du ønsker en av disse hullene på hver side av plassen panelet du vil fjerne, da dette vil tillate deg å bruke luften så å klippe ut resten av panelet. Hvis du er hendig med en vinkelsliper, kan det være lurt å bruke den til å kutte ut hele hullet, men det gjør kaste en masse gnister og er vanskeligere å håndtere enn en luft så.
4 < p> Hook opp luften så til luftkompressor via luftslangen og bruke den til å kutte ut de linjene du har merket på panelet. Luften Sagen har en svært grunt kast og kan brukes på trange steder, og skal ikke sprette mot bakveggen på førerhuset som du kutter ut panelet. Arbeid deg rundt plassen før du har kuttet ut alle sider.
5

Trekk stål panel ut av baksiden av førerhuset ved hjelp av hansker, og legg det til side. Test passe objektet du vil plassere i hullet og, om nødvendig, trim til størrelse med luften så.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140699.html

Previous:
Next:

Trucks