Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner en lastebil Canopy

De fleste hardtop lastebil kalesjer ligger tett på toppen av sengen av korte og lange boks lastebiler, sikret med bolter boret direkte inn i lastebil eller metall klemmer som bolt til lastebil seng. Fjerne en hardtop baldakin vil involvere mer enn én person, med mindre du har en spesiell heis og trinse system til din disposisjon. En person kan vanligvis fjerne en myk lastebil kalesjen uten hjelp, avhengig av de spesifikke instruksjonene som fulgte med den myke lastebil kalesjen. Du trenger
Helper
Ratchet satt
Crescent skiftenøkkel (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
Soft Canopy
en

unsnap hver side av kalesjen.
2

Roll hver side opp og fest det med surringer den kom med.
3

Brett kalesjen tilbake i trekkspill mote det utfoldet inn og fest den med surringer på bunnen av aluminiumsramme. Sikring det i baksiden av lastebilen eller fjerne det fra baksiden av lastebilen og lagre den i beholderen den kom i begge alternativene. Selv om myke kalesjer kan vanligvis settes opp alene når kalesjen er på lasteplanet, hvis pakken er for tung å løfte ut av bilen, ikke forsøk å løfte kalesjen ut av bilen selv.


Hardtop Canopy
4

Crawl i sengen av lastebilen slik at du er under kalesjen.
5

Løsne eventuelle skruer som fester kalesjen til sengen av lastebil med socket sett eller halvmåne skiftenøkkel. Hvis boltene er bare bolter og er ikke tilknyttet klemmer, fjerne bolter og slepe nøtter helt. Hvis det er klemmer, vil det ikke være nødvendig å fjerne hele bolt-bare løsne dem nok slik at du kan fjerne klemmen. Plasser klemmer eller bolter utenfor lastebil seng på et sted der de ikke vil gå tapt.
6

Koble eventuelle ledninger til enhver bremselys som er installert i kalesjen.
7

krype tilbake inne i lastebilen sengen og møte slutten av bakluken. Instruere hjelper eller hjelpere for å stå klar til å hjelpe jevn kalesjen. Skyv opp nok på kalesjen å begynne å flytte den av bakenden av lastebilen. Bevege seg sakte og holde det rett så mye som mulig. Stopp når kalesjen er omtrent halvveis av.
8

krype ut av sengen av lastebilen og stå på den ene siden av kalesjen. Har din hjelper eller hjelpere tåle vekten så jevnt som mulig. Ta tak i sidene av kalesjen og flytte den sakte og jevnt av sengen av lastebilen. Bær kalesjen til sin lagringssted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140678.html

Previous:
Next:

Trucks