Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan justere Air Bremser

Bremsene av store kjøretøy er drevet av luft i motsetning til det hydrauliske bremsesystemet som brukes for biler og lette lastebiler. Luften systemet er langt mer forenklet og gir mer bremsekraft for store kjøretøy. Hvis luften systemet blir skadet eller deaktivert, blir nødbremsen automatisk på og vil holde på til problemet er løst. Korrekt drift av luftbremser avhenger av riktig justering av slakk justereren på luften beholderen ved hvert hjul. Du trenger
2 Hjulklosser
Chalk
lirke bar
Målebånd
Skiftenøkkel
Hammer
Vis flere instruksjoner
1

Blokker hjulene på kjøretøyet for å hindre bevegelse.
2

La bilens motoren gå til lufttrykket er minst 80 pounds per kvadrattomme eller mer. Bestem lufttrykket ved å sjekke lufttrykket måleren på dashbordet.
3

Slipp nødbremsen. Slipp tjenesten bremser ved å trykke inn på luftventilen knappen på dashbordet.
4

Mark bremsen ventilløfteren med et stykke kritt hvor den kommer ut av luften beholderen fra under bilen. Bruk en lirke bar og trekk stangen ut av beholderen. Bruk et målebånd og måle avstanden fra kritt mark til hvor stangen kommer ut av beholderen (noe over ¾ tommers betyr at du må justere luft bremser).
5

Slå slakk adjuster bolt (nær bremsen ventilløfteren) med en skiftenøkkel i den retningen som trengs til du føler motstand. Tilbake av bolten ¼ til ½ snu. Rap bremsen trommelen med en hammer. Lytt etter en hul ring for å sikre de bremser sko er ikke mot trommelen. Tilbake av slakk adjuster bolt litt lenger hvis du hører en kjedelig dunk, noe som indikerer at skoene hviler mot trommelen.
6

Gjenta alle trinnene for hvert hjul på bilen. Trykk på luftventilen knappen på dashbordet og la lufttrykket å bygge opp. Sett på parkeringsbremsen før du er klar til å komme i gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140661.html

Previous:
Next:

Trucks