Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan å kutte Spoler på en Chevy Truck

Det er mange måter å senke bilen, men den billigste måten å senke forstillingen er å kutte coils.This er ikke ideelt, fordi ved å kutte fjærene du? re endring av våren rate, bæreevne og kjørekomfort av kjøretøyet, men i moderate mengder, kan du få en anstendig tur og få litt lavere med et par timers arbeid. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2002 Chevrolet Silverado, men prosessen er lik for andre kjøretøy. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
3/8-inch skralle og socket sett
filklør
Fastnøkkel satt
24-tommers lirke bar
Permanent markør
4-1/2-inch vinkelsliper med metal cutting wheel
Vis flere instruksjoner
en

Løft opp fronten på bilen ved hjelp jekken og fest den på bukker. Sørg for at bilen er helt sikker på bukker før du krype under den. Fjern forhjulene, ved hjelp av dekk jern, og legg dem til side, ut av arbeidsområdet.
2

unbolt toppen sjokk mount fra rammen ved å klemme de filklør til toppen skaftet av sjokket, og angre til mutteren med fastnøkkel sett. Unbolt bunnen av sjokk også, skyv sjokket ut av hullet i bunnen av nedre kontroll arm.
3

Plasser jack under den nedre kontroll arm og løft den opp inntil den akkurat berører armen. Dette vil hindre at våren press fra slamming ned forstillingen når du kobler fra forstillingen.
4

unbolt øvre kontroll arm fra spindelen, ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Når armen er koblet fra spindelen, sakte senke jekken for å frigjøre spenninger fra nedre kontroll arm.
5

Bruk 24-tommers lirke bar å lirke ut våren fra armen og sted Våren på bakken.
6

Note der våren stopper på toppen av våren. Fjæren er en metall-spiral, og enden av den er avkuttet. Markere en vertikal linje fra utløpet av spiralen ned en vinding av spolen, ved hjelp av permanent markør. Du fjerner en wrap fra coil spring for å få den ekstra slipp. Dette er et godt utgangspunkt for jobben, og du kan alltid kutte mer senere hvis du må.
7

Kutt våren på mark, ved hjelp av 4-1/2-inch jeksel og metal cutting wheel. Når det er gjort, bør du ha en sirkel av våren igjen. Kast denne lille delen av våren, så du ikke trenger det igjen.
8

Sett coil spring våren lommen og jekke opp den nedre kontroll arm, slik at du kan bolt øvre kontroll arm til spindelen, ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Monter resten av forstillingen i motsatt rekkefølge av demontering og senke bilen ut av bukker hjelp av jack.
9

Gjenta trinn 2-8 for den andre siden av lastebilen, så vel , kutte det samme beløpet.
10

Drive lastebil i minst to uker før ytterligere modifikasjon fjærene. Kuttet fjærer vil ta minst 500 miles av kjøring før de bosette seg, så bilen vil gå lavere når du har fått noen miles på lasteplanet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140653.html

Previous:
Next:

Trucks