Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan endre en GMC Pickup Gas Tank

Endring av gasstanken på GMC lastebil kan være nødvendig hvis det blir skadet eller rustne. Det er to stål stropper som går under tanken og opp til rammeskinnene av trucken for støtte. Skitt, vann og annet rusk kan bli fanget under disse stropper og føre tanken å lekke. Hvis dette skjer med tanken din, må du erstatte den med en ny tank. Det er best å gjøre dette når tanken er tom, for å minimalisere vekten av den nye tanken. Du trenger
Jack
Jack står
skrutrekker
Socket satt
Extensions i flere lengder
gasstanken
gasstanken stropper
Vis flere instruksjoner
en

Hev baksiden av lastebil med en jekk og støtte den på bukker. Pass på at du er på fast, jevnt underlag slik at den står ikke forskyver seg mens du arbeider under bilen.
2

Fjern slangeklemme på drivstoff filler halsen og fjern gummi slangen fra tank. Du kan bruke en skrutrekker eller en socket og skralle om det vil passe inn i feltet rundt tanken.
3

støtte tanken med et gulv jack og et stort stykke tre. Tanken kan likevel være vanskelig å balansere under fjerning, så rekruttere en hjelper til å hjelpe deg, hvis mulig.
4

Fjern boltene som holder tanken stroppene til rammen med en socket, skralle og en lang forlengelse. Boltene kan være rustne, og dermed vanskelig å fjerne, men sprøyting dem med litt penetrerende olje kan bidra til å bryte dem løs.
5

Nedre tanken ned nok til å komme til tilkoblingen på toppen av tanken. Fjern de elektriske kontaktene ved å koble dem, og fjern drivstoff linjer ved hjelp av en skrutrekker for å ta av klemmene. Marker linjene slik at du kan installere dem på de riktige stedene.
6

Fjern tanken fra under bilen og fjern låseringen på toppen av tanken, der senderenheten eller bensinpumpe sammenstillingen er plassert. Ringen må være vendt mot venstre, og ofte må du bruke en skrutrekker og hammer for å spinne det, spesielt hvis tanken er rustne eller slitt.
7

Løft forsiktig forsamlingen fra den gamle tanken. Sette det inn i den nye tanken ved å sette den inn i hullet gitt, og installere den nye låseringen og pakningen som fulgte med tanken. Være sikker på å orientere forsamlingen akkurat som det var i den gamle tanken.
8

Bytt tanken stropper med nye hvis de gamle er rustne. Det er et spor i rammen eller tverrbjelke at stroppene sitte i. Du må spinne dem 90 grader for å få dem ut og erstatte dem.
9

Hev den nye tanken på plass under lastebil. Fest drivstoff linjer og elektriske tilkoplinger til senderenheten og bensinpumpen forsamlingen, og husk å legge alle tilkoblinger tilbake i de riktige posisjonene.
10

Hev tank resten av veien og installer tank stropper med nye bolter, hvis mulig. Legge litt anti-seize compound til boltene vil holde dem fra å ruste inn i rammen, og spare deg for tid, bør du trenger for å fjerne tanken igjen.
11

Installer drivstoff filler slangen på nippel på den nye bensintanken og fest den med en slangeklemme. Pass på at du ikke vrir eller knekk denne slangen, eller fylle tanken vil bli et problem, som drivstoff vil ikke ordentlig flyt gjennom den.
12

Legg bensin på tanken og prime drivstoffsystemet ved å vri nøkkelen om og la drivstoffpumpen kjøre raskt, og deretter slå den av. Gjenta dette flere ganger for å være sikker på at pumpen har primet og fylte drivstoff linjer med drivstoff.
13

Test-kjøre lastebil og se etter eventuelle lekkasjer rundt tilkoblingene. Hvis du finner noen, stram beslag eller klemmer før du kjører bilen.
14

Ta bilen fra jack stands og prøvekjøring bilen for å sikre at alt fungerer som det skal. Fyll tanken med drivstoff og du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140645.html

Previous:
Next:

Trucks