Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en Silverado

Chevrolet Silverado er en full-size pickup lastebil produseres av General Motors. Silverado var den tredje høyeste solgte kjøretøy i USA i første halvdel av 2009. Fra og med 2010 årsmodell, har Silverado en av de høyeste drivstofføkonomi karakterer i sin klasse, i snitt opp til 21 miles per gallon på motorveien. Imidlertid vil den faktiske gass kjørelengde avhenge av hvordan du kjører og vedlikeholde Silverado. Det er flere tiltak du kan ta for å øke den gjennomsnittlige miles per gallon, og sikre at du får den beste gass kjørelengde mulig. Instruksjoner
en

Bruk anbefalt karakteren av motorolje. Ifølge US Department of Energy og US Environmental Protection Agency, med den anbefalte vekten av motor olje kan øke drivstofføkonomi opptil to prosent
2

Hold dekk fylt til riktig lufttrykk.; dekk som har for mye eller for lite lufttrykk vil resultere i redusert drivstofforbruk. Riktig lufttrykk avhenger av type og størrelse på dekk du har på Silverado din. Rådfør deg med dekkprodusenten å avgjøre riktig nivå av lufttrykk.
3

Ta Silverado inn for en tune-up og utføre alle anbefalte service på kjørelengde anbefalt i brukerhåndboken. En skikkelig vedlikeholdt motor forbrenner mindre gass enn en skitten eller feil innstilt motor.
4

Accelerate langsommere. Mose på gasspedalen fører til at motoren for å brenne drivstoff i et raskere tempo, noe som resulterer i mindre drivstofforbruk.
5

Følg alle fartsgrenser. Ifølge fueleconomy.gov, reduserer gass kjørelengde betraktelig ved hastigheter over 60 mph.
6

Fjern overflødig elementer fra sengen av Silverado din. Tyngre biler bruker mer gass, fordi motoren må jobbe hardere.
7

Slå av motoren i stedet for tomgang i lange perioder av gangen. Når du tomgang, motoren er brennende gass, selv om du ikke kommer noe sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140627.html

Previous:
Next:

Trucks