Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Typer av Lumber Racks

Lumber racks er nyttig for de fleste førere av lastebiler, og kommer i en rekke ulike stiler og typer. Lumber stativer er utformet for å passe inn på baksiden av lastebilen, oftest passe over det meste av sengen ved å feste på sidene av lastebilen. De brukes til å gi et sted å bære verktøy og materialer, også gi støtte til andre objekter som kan trenge å bli gjennomført i lastebil seng. Over-Bed Racks

Over-sengs racks er konstruert for å passe over sengen av lastebilen selv, ikke strekker seg forbi bakluken eller over førerhuset. Disse er som regel sammensatt av mindre rammer enn de fleste trelast racks, og er designet for å bære kortere gjenstander samt gi tilstrekkelig støtte for materialer som står inne i sengen. På grunn av sin lengde, er disse sengene sjelden brukt til å frakte materialer som strekker seg over drosje eller utover bakluken. Design kan variere fra to til fire barer å bare fire støtten innlegg.
Side-Mount Racks

Side-mount racks er liten og praktisk, festing til bare én side av lastebilen. Utformingen av disse stativene gir rask lagring for lange materialer eller verktøy, som for eksempel stiger eller bunter av trelast. De ulike design tillater lagring av enkelt verktøy, men kan også være utformet for å bære flere deler av utstyret. For eksempel gir en tre-stigen lastebil rack-plass for flere stiger for å være knyttet til det i stedet for en, men det fortsatt fester til bare én side av lastebilen.
Over-Cab stativer

Over-cab racks er noen av de mer populære design for lastebiler på grunn av sin allsidighet. Disse stativene feste til begge sider av lastebilen og vanligvis strekke seg fra enden av sengen til forsiden av førerhuset. Disse stativene er ikke knyttet til noen del av hytten, men likevel gi nødvendig støtte for å frakte materialer som strekker seg forbi sengen. Disse stativene er oftest laget av fire bærebjelker og to mer som strekker seg over førerhuset. Stativer med denne designen kan bære nok av materialer og verktøy, men er generelt dyrere og tar opp mer plass.
Spesielle stativer

Spesielle stativer kan være konstruert for spesifikke formål. Stativer kan være konstruert for SUVer og med biler, som gir plass til verktøy, materialer, sportsutstyr og mye mer. Avhengig av behovene til brukeren, kan tilpassede stativer monteres for enkelte kjøretøy fra eksisterende design. For eksempel kan en tilpasning av Sidofäste stativet gjøres for å passe over toppen av arbeids-vans, feste til taket i stedet for toppen av en seng. Andre stativer kan gi fire-veis støtte rundt sengen i stedet for å strekke over toppen.
Hensyn

Ulike typer trelast racks eksisterer for ulike behov og budsjetter. Den mest allsidige typen rack er det over førerhuset rack, men det kan bli for dyrt, for vanskelig å installere, eller kan ta opp for mye plass for den gjennomsnittlige brukeren. Mange selskaper kan hjelpe deg å finne en trelast stativ som passer for din bil og dine behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140619.html

Previous:
Next:

Trucks