Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvor du kan installere en Flex Pipe i et Eksos

Den fleksible rør er designet for å absorbere vibrasjoner og bevegelse i eksosanlegget. Uten bruk av en flex rør for å absorbere vibrasjon kan produseres mer signifikante komponenter skades. Den flexi-rør fungerer også som et skjold fra noen vei rusk som kan bli sparket opp og forårsake alvorlige skader på eksosanlegget. Opprettholde en flexi-rør krever inspeksjon for eventuelle hull eller rifter som ville føre røret å rive eller la lekkende av eksos. Fjerne en Flex Pipe

flexi-rør er montert mellom motor manifold og eksosanlegg. Røret holdes på hver side av en flens. Flensen er utstyrt med to skruer og en pakning. Røret er ikke komplisert å fjerne. Den vanskeligste delen av å fjerne røret er plasseringen, som kan være stramt. Du må kanskje jobbe fra undersiden av bilen. Dette er selvfølgelig vil avhenge av kjøretøyet på spørsmålet. Også avhengig av hva motor du arbeider med, må du koble fra en turbo down-pipe. Pass på å rengjøre alle flenser med en stålbørste før du installerer den nye flex røret.
Installere en Flex Pipe

Installere en flexi-rør vil kreve ordentlig måling av gamle flex røret. Mål flex rørets lengde og diameteren av rørets åpning. I de fleste tilfeller kan du vanligvis komme unna med å bruke det gamle røret som en guide for deler butikken for å matche opp. Røret må være installert på fordeleren. Eksossystemet er generelt mer fleksible enn fordeleren. Plasser røret til manifolden og installere for hånd. Pass på at eventuelle pakninger er på plass. Gjør det samme til eksos siden også. Når du leverer stram begge sider før fullt stramme du vil sikre at du har riktig røret og røret blir riktig installert. Stram alle boltene så snart du har bekreftet at du har en riktig passform.
Observere The New Flex Pipe

Etter flexi-rør installasjon vil du merke en glattere-klingende motor med en økning i hestekrefter. Drivstoff kjørelengde vil også forbedre. Flex rør er nå riktig ruting alle dine eksos til katalysatoren. Dette er i sin tur gjøre din motor mer effektiv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140615.html

Previous:
Next:

Trucks