Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Stige Truck Plikter

På et tidspunkt den tradisjonelle brannvesenet stigen lastebil var rett og slett en lastebil utstyrt med stiger for rednings-og slukningsarbeid. I dag, leider lastebiler har også antenner, platespillere, vannpumper og annet tungt utstyr. Tidlig Stige Truck

Den tradisjonelle stigen lastebil var utstyrt med varierende lengder av stiger. Stige lastebiler var ikke utstyrt med slanger og pumper.
Stige og redning

Brannvesen i det siste tiåret har flyttet fra stigen lastebiler til stigen og redning lastebiler som inkluderer pumper og heavy-redningsutstyr.
Størrelse

En multipurpose stige lastebil, for eksempel en fire-dørs Spartan Medium Gladiator, har en 470-hestekrefter dieselmotor , sitter på en 240-tommers akselavstand og måler 46 fot, 9 inches lang og 11 meter, 6 inches høy.
amerikanske LaFrance

amerikanske LaFrance produserer tradisjonell antenne stige lastebiler, mid-monterte stiger og bakmonterte stige lastebiler med en 1500 liter per minutt vannpumpe og støtteben for stabilitet.
bilder Slanger Lagt

Mange ladder trucks er utstyrt med lav-seng oppbevaring av slange som kan inneholde opptil 1000 meter av fem-tommers slange.
Hook-og-Ladder

mest gjenkjennelige ladder truck krok-og-stigen, som kan nå de øverste nivåene av boligblokker og noen skyskrapere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140613.html

Previous:
Next:

Trucks