Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Triks for rengjøring Semi Truck Rims

Rengjøring en lastebil hjul kan være mer komplisert enn rengjøring vanlig bil hjul fordi så mye av rusk og brems støv samler seg på så store hjul. Noen ganger er den eneste måten å få hjulet ren å bruke den rette kombinasjonen av en sterk hjulet renere og noen albue fett. Truck Wash Station

hjelp av en høytrykks-hjulet renere vil hjelpe oppløse noen av de vanskelige veien flekker. Hvis du ikke har tilgang til en bilvaskemaskin med en bukt stort nok til å imøtekomme din lastebil, ta kontakt med en lokal lastebilen stopper. Det har vanligvis høyt trykk slanger eller lastebil vasker. Suge hjulet med en god hjulet renere før sprøyting det ned med høytrykksspyler. Skyll så du kan inspisere for noe du kanskje har savnet.
Rengjøring Kjemikalier

Din lokale deler huset vil bære kvalitetsprodukter av Turtle Wax eller Meguiar produkter. Bruk disse produktene med en kombinasjon av albue fett og gjenstridig smuss og veien rusk kommer rett av, forlater dine hjul med en blank overflate. Bruk noe med litt slitasje å skrubbe ut noen sta vei tjære eller noe som ikke kommer av lett. Ikke bruk noe tungt som en veldig slitende-sandpapir. Skrubbe hardt, men ikke nok til å ødelegge finish. Spør deler huset for noen gode hjul børster som vil hjelpe deg å komme i hjulet og dra skitt og smuss på.
Rengjøring hjemme

Wheel- rengjøring i hjemmet kan være vanskeligere hvis du ikke har tilgang til en høytrykksvasker eller en høytrykks-system. En god høytrykksdysen vil være svært nyttig. Bland renere i en bøtte og suge hjulene med slangen. Da gjelder såpen med en stålull og de vanskelige flekkene og rusk vil vanligvis kommer rett av. Skyll hjulet og deretter prøve å få noe du savnet. Da gjelder et dekk belegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140604.html

Previous:
Next:

Trucks