Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer du en Flatbed i en Dodge 3500

Konvertering din Dodge Ram 3500 til en glassplate kan være kostnadseffektive og ikke veldig frustrerende å gjøre deg selv. Installere flatbed vil selv spare hundrevis på arbeidsmarkedet alene. Når du har plukket sengen ut og bestemt om du kan bruke de gamle festene, er det eneste igjen å gjøre er å fjerne gammel seng og plassere den nye på og skru den ned. Dodge vil være klar for arbeid på svært kort tid. Du trenger
Målebånd
Socket satt
Muttertrekker
Ratchet
Hoist
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser kroppen for å sikre at alle ledninger og komponenter som er fri på oversiden av rammen skinnen. Kjør ledningene gjennom den indre delen av skinnen. Løse kjører ledninger kan knuses eller kuttet en gang sengen ligger på toppen av dem.
2

Mål flatbed kroppen til å sørge for at det vil sitte selv med lastebil. Lastebilen må måles fra baksiden av førerhuset til enden av rammen skinnen. Stoppe bare sjenert av baklykter, sikre planskanneren kroppen har samme lengde.
3

Plasser flatbed kroppen på rammeskinnene. Kroppen, hvis det ble kjøpt allerede fabrikert for en Dodge Ram 3500, vil sitte jevnt på rammen skinnen, faller av like lengder på begge sider av lastebilen. Sengen kan være tung som du vil trenge ekstra hjelp til å plassere sengen på lastebilen. Eller bruk en vinsj for å senke den på plass.
4

Monter flatbed på hvert hjørne av sengen. Plasser en bolt med skivene på begge sider av bolten gjennom festet og inn i rammen skinnen. Hullene skal allerede være tappet enten fra forrige sengen eller produsenten. Du vil finne to til fire bolter bolter for hver mount. Bruke eksisterende mounts hvis du har fjernet den forrige sengen. Kjøp festene fra en søppelplass eller har din lokale deler huset peke deg i riktig retning for å oppnå riktig montering mounts å stabilisere flatbed kroppen på rammen rail.
5

Stram alle boltene med en socket skiftenøkkel eller en muttertrekker. Du må kanskje holde hodet på bolten med en fastnøkkel som du strammer ned til mutteren. Trekk til alle fire hjørner av sengen. Legg til flere mounts hvis du anser som nødvendig for å sikre sengen holder seg på plass.
6

Installer ledningene til lysene hvis de ble isolert før du installerte sengen. Test lysene når du har installert dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140599.html

Previous:
Next:

Trucks