Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Den gjennomsnittlige kostnaden for en U-Haul bevegelig Truck

Når du er klar til å flytte til et nytt hjem eller leilighet, leie en U-Haul lastebil kunne gjøre flytte mye enklere. Du vil ha en rekke størrelser å velge og forskjellige priser. De har også en pick-up truck og en last van du kan velge mellom også. Den totale kostnaden vil variere fordi det er andre faktorer å vurdere for eksempel distansen du skal kjøre og andre utgifter, inkludert forsikring. Typer

lastebiler på U-Haul varierer i pris og størrelse. De har en 10-fots lastebil priset til $ 19,95, en 14-fots lastebil priset til $ 29,95, en 17-fots lastebil priset til $ 29,95, en 24-fots lastebil priset til $ 39.95, og en 26-fots lastebil priset til $ 39,95. Tar alle disse lastebilene i betraktning, ville den gjennomsnittlige prisen på en leie lastebil være $ 31,95. Hvis du foretrekker en pick-up truck eller en last van, kan enten leies for $ 19.95.
Forsikring og kjørelengde

Du kan aldri fastslå sikkert hvor mye din totale kostnadene vil bli. Når du leier en lastebil, vil du pådra andre avgifter som forsikring. Ansvarsforsikringen er $ 15 per dag, og full dekning er $ 29 per dag. Forsikringen er valgfritt. Den forsikringen du har på din egen bil kan dekke lastebil. U-Haul vil også belaste deg for hver kilometer, og prisen kan variere. Noen butikker betalt 79 cent per mil, og andre kreve 99 øre per mil i løpet av uken. I helgen, kunne kostnadene per kilometer være så mye som $ 1,29.
Environmental Skatt

U-Haul vil få tilgang til en miljøavgift, som er $ 1 per dag for lastebil bruk. De kan også kreve en leie skatt, som tilsynelatende tar plassen til den omsetningsavgift, et sted i området 6-10 prosent, avhengig av hvor du befinner deg.
Gass Expense
< p> Når du plukker opp din lastebil, vil den ha en viss mengde gass i den. Du må returnere lastebil på samme nivå av gass som den var da du plukket den opp. Hvis du ikke returnerer den på samme nivå, vil U-Haul ledsager fylle lastebilen for deg akkurat på stedet, og du vil bli belastet en pris vesentlig høyere enn hva du ville betale på en bensinstasjon.

Hensyn

alltid være forberedt på å betale mer enn prisen på bilen. La oss anta turen finner sted på lørdag Fortell at du leier en 17-fots lastebil for $ 29.95. Du får full dekning forsikring, som er $ 29. Den miljøavgift $ 1, og utleie skatt er 8%. Kjørelengde bekostning kan være $ 1,29 per kilometer, hvis hele turen er 35 miles, vil den totale være $ 45,15 for kjørelengde. På vei tilbake, stopper du på en bensinstasjon for å fylle tanken til en kostnad på 25 dollar. De totale kostnadene, inkludert utleie skatt, vil være $ 140,50.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140597.html

Previous:
Next:

Trucks