Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Typer av Trucks i India

The lastebil industrien i India produserer ulike typer lastebiler for ulike bruksområder. Lastebiler kan være middels kommersielle kjøretøy med totalvekt 3,5 til 16 tonn, eller tunge kommersielle kjøretøyer med en totalvekt på over 16 tonn. Lastebiler av lette kommersielle kjøretøy kategorien har totalvekt på mindre enn 3,5 tonn. Hvorfor har lastebiltransport industrien fått betydning i India?

Betydningen av lastebiltransport industrien i India er økende. Lastebiler kan få tilgang til eksterne og kupert områder hvor jernbaneskinner ikke kan konstrueres. Lastebiltransport industrien muliggjør rask, enkel avgang av varer og aksepterer mindre belastninger enn jernbane. Næringen har tatt short-haul godstransport og en stor del av langtransport godstransport hvor rask levering fra jernbane er viktig.
Typer lastebiler i India

transportfirmaer lastebiler i India er tunge bærere brukes til å bære pakker, kurer og for logistikk. Noen brukes til transport biler, tohjulinger og tre Wheelers, murstein, sand og kull, eller som vann /bensin tankskip.

Rigid lastebiler er solid og brukes som transittland miksere, containere, syre tankskip, utvinning lastebiler, selvlastende kraner og selv som flytende gass containere.

tippere er robuste biler som brukes til tipping virksomhet i bransjer som bygg og anlegg, Bergindustrien, og de offentlige tjenestene. De kan brukes for on-eller off-highway behov.

Dumper er lastebiler som brukes av kommunale selskaper og byggenæringen. Drosjer inkluderer plukke opp drosjer som er nyttekjøretøyer. Drosjer kommer i seks-, åtte-og 10-seters modeller. Varebiler og trailere i India blir brukt til å frakte varer.
Ledende indiske lastebil produsenter

Ashok Leyland er den ledende lastebilprodusenten i India. Det har spesialisert seg på produksjon av transportører lastebiler, stive lastebiler, tippbil og drosjer. Andre aktører i lastebilen industrien er Tata Motors, Swaraj Mazda, Force Motors, Hindustan Motors og Volvo. Mahindra og Mahindra lage ulike områder av drosjer og varebiler. Eicher Ltd er kjent for sitt utvalg av stive lastebiler.
Popular lastebil modeller i India

Ashok Leyland i transportfirmaer modeller som 1613H,, 4/51GS 1611 Comet og 1616H -BSIII er populære. Populære stive lastebil modeller inkluderer Ashok Leyland er ECOMET 1112 og ECOMET 912, Tata Motors 'LPT 1109 Turbo Truck, Swaraj Mazdas Swaraj 4 og Sartaj WV26-S og Volvos Volvo FM. Høye salgspriser Tipper lastebil modeller inkluderer Ashok Leyland sin Bison Tipper og Taurus 2516-6X4 Tipper modeller. Den bestselgende dumper i India er Ashok Leyland sin ALRD 20 Bak Dumper.
Problemer i lastebil bransjen

Den globale finanskrisen i 2008-09 har hevet lastebiltransport industrien råvarekostnader. Dette har ført til prisøkninger for indiske lastebiler. I april 2008, hiked Tata Motors sin lastebil prisene med gjennomsnittlig 3,5 prosent. Dette påvirker negativt etterspørselen.

Energikrisen perioden 2003-08 har hevet automotive drivstoffpriser, redusere etterspørselen etter lav-drivstoffeffektivitet lastebiler som pickups. Det er et trekk for å bruke jernbanen mer for godstransport på grunn av energisparing bekymringer og dårlig vei infrastruktur i India som hindrer lastebiltransport industrien effektivitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140560.html

Previous:
Next:

Trucks