Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Sammenligne Leie Moving Trucks

Ikke alle bevegelige leie lastebil selskaper er skapt like, så lære å sammenligne lastebil leieprisene kan spare deg for flere hundre dollar. Enten du er i bevegelse over byen eller over hele landet, vil du sannsynligvis bli leie fra et selskap ganske nær hjemmet ditt til å plukke opp lastebilen så sammenligne leieprisene bør ikke ta mer enn en time på telefon. Utleie selskaper sjelden gi all informasjon på sine nettsider som du vil trenge for å gjøre ditt beste avgjørelsen, så ringer og reserverer en lastebil på telefon er fortsatt veien å gå. Komme Organisert for Calling lastebil utleie selskaper

Skriv ned alle de utleiefirmaene du ringer, inkludert deres telefonnumre for en rask samtale tilbake. Hvert selskap bør være på toppen av kolonnen, slik at du kan notere ned utleie detaljer under hver. Det er viktig å få et pristilbud for samme størrelse lastebil og noen ekstra bevegelige utstyret du trenger fra hvert selskap du ringe for å ha fatte gyldige sammenligninger. På slutten av dagen, vil du få en sammenligning diagram.
Grunnleggende spørsmål å stille

alltid få et tilbud for den daglige prisen på en lastebil. Kontroller at du angir om du er leie for en enveis bevegelse eller et lokalt trekk (som betyr at du vil returnere bilen til samme sted som du leid). De prissetting strukturer er forskjellig for hver type utleie. Hvis du beveger deg mer enn 50 miles, vil en enveis leie trolig være rimeligere enn et lokalt utleiefirma, som ville innebære kjører lastebilen til din destinasjon så tilbake til den opprinnelige leie stedet.

Del av strategi for å få det beste tilbudet på et bevegelig lastebil er å finne ut kjørelengde rate og hvor mange miles følger med grunnleggende leiebeløpet. For eksempel, er en daglig leie på $ 40 for en lastebil som omfatter 100 miles i avgiften en bedre avtale enn et selskap som belaster $ 30 per dag for samme størrelse lastebil og 25 cents per mil - du ville ende opp med å betale $ 55 totalt for de samme 100 miles. Så ikke automatisk bli lokket inn av en lav grunnleggende leie kostnad, djevelen er i kjørelengde detaljer
Få Prisene for ekstra utstyr

Få. leieprisen på noen ekstra utstyr du måtte trenge, som å flytte pads for å beskytte dine møbler eller en hånd lastebil for å flytte store apparater. Hvis du trenger et slep dolly for et personlig kjøretøy, finne ut kostnadene ved å leie det, også.

Vær på vakt for "convenience avgifter" og andre skjulte kostnader før du leier.

Pass på at du forstår drop-off politikk når du er ferdig med å bruke lastebil. Kan du parkere bilen på selskapets eiendom og legge nøklene i en drop-boks eller ikke bilen må være sjekket inn i vanlig åpningstid?

En annen kostnad å vurdere er prisen på bensinstasjoner. Nesten alle utleie kontrakter fastsetter at bilen må returneres med samme mengde gass som var i tanken når du leide lastebil. Sjekk prisene på pumpen på det nye stedet å spare penger på bensinstasjoner, som bevegelige lastebiler konsumere en sjokkerende mengde gass.
Ekstra forsikring

Mest lastebil utleiefirmaene tilbyr kortsiktig forsikring for å gi dekning mens du betjener leie lastebil. Hvis du trenger ekstra forsikring, må du huske å skrive ned å koste av denne dekningen og finne ut nøyaktig hva som er dekket. Rooftop skade er vanligvis ekskludert fra utleie-lastebil forsikring, så hvis du krasjer inn i en lav bro, kan du bli ansvarlig for skader uansett hvor mye ekstra forsikring du kjøper. Ring din bil forsikring carrier å se om din nåværende politikken dekker leie biler, inkludert bevegelige lastebiler. Vær nøye med å inspisere lastebil med utleie selskapet ansatt og skrive ned eventuelle eksisterende skader før du leier bil og kjøre det bort. Sørg for at de ansattes tegn og initialer kontrakten slik at du kan unngå konflikter senere.
Evaluere Best Deal

Etter å ringe alle de selskapene du ønsker å sammenligne, gjennomgå alle dine prisinformasjon, legger summene for hvert selskap på bunnen av diagrammet og bestemme hvilket selskap vil gi deg det beste tilbudet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140534.html

Previous:
Next:

Trucks