Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

The History of the Chevrolet Pickup

Chevrolet pickup lastebil kan spore sin historie til 1918, sju år etter grunnleggelsen av Detroit-baserte General Motors Corporation. GM er en paraplyorganisasjon for sin linje av biler og lastebiler som inkluderer Chevrolet og GMC lastebiler. Mens Chevrolet bygget tøffe lastebiler i sine tidlige år, var det ikke før etter krigen at det utviklet seg usedvanlig designet biler som fungerte som pålitelige arbeidshester og andre familiemedlemmer kjøretøy. Origins

Som mange passasjerer bilene i pre-verdenskrig æra, mange ble konvertert for henting tuck bruk. Ford har ikke innføre en lastebil chassis frem til 1917. Chevrolet, helt nytt for General Motors familien i 1918, fulgt med den halvt tonn Modell 490 Laber levering pickup. Lastebilen var tilgjengelig med bare et chassis og hette og basert på 490 bil.
Mellomkrigstiden

Tidlige Chevy lastebiler ble drevet av fire-sylindrede motorer. Av 1929, introduserte lastebil maker sine seks-sylindrede versjonen. Den 194-kubikk-tommers sekssylindret generert 46 hestekrefter. Modellene ble tilbudt med førerhus og chassis, men ingen last boksen. Ved midten av 1930-tallet begynte den moderne pickup skal vises med cargo bokser og mer komfortable lukkede drosjer. The Art Deco æra av 1941-1946 produsert noen av de fineste og reneste kroppen styling av førkrigs lastebiler.
Advanced Design

Advanced Design æra av 1947 -55 var et dramatisk avvik i kroppen styling og teknologi og sikret light-duty pickup kunne utføre tungt arbeid. Chevrolet søkt å svare på behovene til eierne. Mer cab rom, bedre bruk av interiøret cab plass, synlighet, trekkraft og holdbarhet ble alle betraktet som en del av det samme målet å tilfredsstille kjøpere på jakt etter en ny lastebil.
1950

Romslighet var et hovedanliggende for Chevrolet i 1950 - nye modeller vokste syv inches lengre og åtte inches bredere enn førkrigs versjoner. Oppmerksomhet ble betalt til enklere oppføring og spennende. Alle vinduene var større og de valgfrie bakre kvartal vinduer kraftig forbedret synlighet.
Sister, Sister

øyeblikket pickup kom som noe annet enn bare en lastebil var 1955 innføring av Chevrolet Carrier og sin søster, GMC Suburban Carrier. Chevy Carrier var luksusen svaret til standard GM lastebil tilbud med tunge krom, plysj sitteplasser, et velutstyrt dashbord og en glassfiber-panelt cargo boks integrert i førerhuset for å gi sømløs linjer fra bak til foran. GMC-versjonen, nesten identisk med Chevy, tilbød enda flere utstyr alternativer. GMC tunge krom grill er dens signatur utseende
C /K Series

C /K Series viste seg å være Chevrolet mest utholdende og populære modell, produsert fra 1960 - 98. Serien produseres mange nyvinninger og stil endringer som holdt tritt med amerikanske bilkjøring smak. "C" identifisert to-hjulstrekk pickups og "K" utpekt firehjulsdrevne versjoner.
Modern Look

1967-1972 modellene er kanskje den mest populære av C /K Series. Lastebilen inneholdt en ny, slank design med skarpe linjer og skive tosidige paneler. Det forhøyede lastebil til andre familie bil status og ble betraktet som "glamour"-linjen. Chevrolet fortsatte å bedre seg temaet gjennom 1980 og 90-tallet som C /K linjen ga veien i 1998 til Silverado og GMC Sierra linje av lastebiler som står igjen i dag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140519.html

Previous:
Next:

Trucks