Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Pack en U-Haul

Lasting en U-Haul lastebil kan være en kjedelig og tidkrevende jobb. Du ønsker å sikre at alt vil være på plass mens du kjører bilen nedover veien eller langrenn. Laste skiftende kan forårsake alvorlig skade på dyre møbler eller svekke driften av den leide bilen. Den største kunsten å laste lastebilen er å holde alt balansert. Hvis du plasserer en tungt stykke på høyre side vil du ønsker å plassere brikker med lik vekt på venstre side. Laster møbler på en lastebil kan være som en puzzle.The vanskelige delen kommer til å være å finne et stykke å gå i hver krik og krok. Du trenger:
Rope
Ratchet stropper
Pledd
Vis flere instruksjoner
Lasting en U-Haul Truck
en

laste boksene i loftet plass plassert på fremsiden av oppbevaringsboksen. Større U-Haul lastebiler er utstyrt med "loftet plass." Dette er faktisk den delen av oppbevaringsboksen som sitter over lastebilen førerhuset.
2

Load store tunge elementer langs veggen med dekorative vendt mot veggen. Du kan også dekke møbler med tepper for å unngå riper.
3

Pakk dine speil og innrammede bilder med tepper. Disse elementene kan lagres mellom veggen og møbler for å hindre belastning shifting.This vil låse elementene på plass i tillegg til å hindre dem fra å bli skadet.
4

Stack eventuelle gjenværende boksene under og rundt hver møbel å utnytte enhver åpen plass. Du kan også skyve bed ramme stykker etter og langs veggen for å fylle eventuelle gap.
5

Load tabellene opp ned med toppen dekket eller innpakket i et teppe. Avstanden mellom fire ben vil også holde bokser.
6

Stack stoler og mindre merkelig formet møbler på toppen av de større stykker. Ved å benytte all gulvplass med større biter og stable mindre gjenstander på toppen, kan du dra nytte av all den tilgjengelige plassen lastebilen har å tilby.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140497.html

Previous:
Next:

Trucks