Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er en Winch Truck?

Winch lastebiler er mye brukt for lasthåndtering i skipsverft, fabrikker og varehus. De er i stand til å bevege meget store og tunge gjenstander. Vinsj lastebiler er også brukt for å trekke en rekke kjøretøy som biler, lastebiler og båter. Vinsj lastebiler er en viktig del av den daglige driften av mange bransjer. En vinsj lastebil er i utgangspunktet et stort lasteplan med en vinsj festet til lasteplanet. Historie

vinsjer dateres tilbake til 480 f.Kr., og muligens enda tidligere. Herodot av Halikarnassos forteller om en tre vinsj som ble brukt til å stramme kablene på et par Pontoon broer slik at Xerses kunne transportere sin store hær over Hellespont inn i Europa.
Egenskaper

vinsjen på en lastebil har en trommel som er maskindrevet. Det er et ståltau eller kjetting er viklet rundt trommelen. Tauet eller kjede feeds gjennom en ramme på enden av lastebilen.
Rotasjon av Drum

Rammen gir innflytelse til heising eller haling. Når trommelen roterer for å heise en last, produserer det en trekkraft på enden av tauet eller kjettingen. Når trommelen er snudd, det senker lasten.
Ratchet Wheel og vektbesparelse

Flertallet av vinsjer har det som kalles et tannhjul og pal. Formålet er å hindre at lasten sklir. Sperrehjulet har tenner på den ytre kanten med riller mellom hver enkelt. Haken er et metall enhet som passer inn i sporene.
Bremser

Ikke bare vinsjen lastebil har bremser, som gjør alle kjøretøy, men vinsjen selv også har brems. Formålet med brems er å kontrollere hastighet der lasten blir senket eller sluppet.
Fordeler

Vinsjen lastebil er en verdifull del av vår industrialisert samfunn. Løfte-og tauing evner av vinsjen lastebil øker hastigheten som et produkt er lastet eller losset. Lastebilene gir en viktig tjeneste til oljeindustrien fordi de er vant til å løfte store rør som er satt i jorden for boring av olje. Vinsjen lastebil frakter biler når de brytes ned. Uten vinsj lastebil, ville mange arbeidsplasser være nesten umulig å fullføre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140489.html

Previous:
Next:

Trucks