Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Shift en Mack Truck Transmission

Mack lastebiler bruke sendinger laget av flere forskjellige produsenter slik lastebil kjøpere kan mer matche lastebil til jobben. Lastebiler som brukes av en spesialisert dumperen av svært tungt utstyr, må en rekke forover for å holde turtallet i kraft band. Den generelle teknikken til å skifte alle overføring er lik, vil så lære å skifte noen av dem gjør det mulig for sjåføren å lære det grunnleggende om skiftende andre. Instruksjoner
en

Start motoren og la motoren gå varm mens lufttrykket bygger til drifts-nivåer.
2

Sørg området velgeren er i "Low" stilling. Forsøk på å kjøre av gårde med en overføring i "High" serien kan skade girkassen eller drive-tog.
3

Tråkk clutchpedalen helt og skifte girkasse inn i første gear posisjon. Denne posisjonen vil bli merket med en "1" på giret diagram eller på girspaken merket som kan være på toppen av girspaken knott. Dette er ikke "lav" eller "Lav Lav". Disse girstillingene brukes kun til å begynne med svært tunge laster.
4

Hold bremsepedalen nede og trykk inn parkeringsbremsen utløserknappen. Når parkeringsbremsen er fullt ut sakte slipper bremsepedalen og clutch pedal samtidig. Ikke trykk ned på gasspedalen. Motoren har moment nok til å starte bilen beveger seg uten noen økning i gass stilling så lenge clutchen ikke slippes for fort. Det vil ikke være nødvendig å fjær clutchen og frigjør det bør være en flytende bevegelse. Begynn å trykke på gassen for å øke motorturtallet lastebilen begynner å bevege seg.
5

Se turteller og lytte til motoren som bilen begynner å bevege seg. Når turtallet har nådd ca 2000 RPM, slipper gassen mens du trykker inn på clutchen. Ikke trykk på pedalen lenger enn nødvendig for å kople ut clutchen.
6

Sett girspaken i nøytral stilling og slipper clutchen. Umiddelbart trykk clutchpedalen ned igjen mens du flytter girspaken i andre gir. Ikke la turtallet på motoren til falle under 1300 rpm.
7

Gjenta fremgangsmåten for å skifte overføring gjennom fjerde gear. Før skifte av fjerde gir heve spekter knappen til "Høy" posisjon. Etter oppdra utvalget knappen skift tilbake til "First" giret posisjon ved hjelp av samme dobbel clutching teknikk. Dette er nå femte gir.
8

Shift overføring gjennom de resterende girene mens alltid holde øye med turtelleren for å opprettholde riktig drift turtallsområdet.
9

Lagre slitasje på lastebil bremser og vedlikeholde bedre kontroll ved nedgiring gjennom girene når bremse eller stoppe. Opprettholde RPM i samme område som når opp-giring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140485.html

Previous:
Next:

Trucks