Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner en bakluke

Mange lastebil eiere ofte må fjerne sin bakluken. Noen ganger er dette fordi de flytter eller transporterer noe stort , eller det kan trenge reparasjon. Mens ideen om å fjerne bakluke på en lastebil kan virke skremmende , er det faktisk ganske lett . Tailgates ikke er godt sikret , og skaper en fjerning prosess som kun krever nøye , enkelt løft. Du trenger
arbeidshansker
Vis flere instruksjoner
en

Ta på hanskene . Dette vil beskytte hendene fra eventuelle grove flekker på bakluken som kan kutte deg . Det vil også hjelpe deg å få et bedre grep.
2

Løft bakluke låsen . Åpne bakluken slik at den er flat.
3

Hekt eventuelle kabler som er festet . Mange tailgates ikke har kabler. Men, avhengig av merke og modell , kan kablene være til stede.
4

Grab bakluken med begge hender. Hendene skal være plassert langt nok fra hverandre at du kan støtte begge ender av bakluken , men likevel være i stand til å holde et godt grep .
5

løft bakluken opp og mot deg i en vinkel . Hvis det ikke kommer opp lett , prøv å stå på skrå mens du løfter . Noen modeller krever også at du løfter og skyver bakluken mot en av de pivot poeng.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140483.html

Previous:
Next:

Trucks