Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

History of Motor levering lastebiler

Motor levering lastebiler har eksistert siden oppfinnelsen av forbrenningsmotoren. Tidlig levering lastebiler ble ofte endret biler. Ikke før på 1920-tallet var lastebiler utviklet spesielt for light-duty lokale leveranser. Store bilprodusentene som Ford, GMC, Chevrolet og Dodge bygget levering lastebiler langs mindre utbyggere som DIVCO og Twin Coach. Levering

Fram til midten av 1960-tallet, da det ikke lenger var økonomisk gjennomførbart, tilbys store og små selskaper hjem lastebil leveranser av melk, bakverk og dagligvarer, mens utsalgssteder fikk daglige leveranser av varer.
DIVCO

Detroit Industrial Vehicle Company, eller DIVCO, produsert med flere stopp "stand and drive" varebil 1926-1986. Det var det kjøretøyet av valget for melk leveranser over hele USA.
Helms Bakeri

Et vanlig syn i Sør-California fra 1931 gjennom 1969 var Helms Bakeri lastebiler, som leverte bakevarer til boliger første i lastebiler produsert av Twin Coach, utstyrt med brød racks og trekk skuffer, og senere i Chevrolet varebiler.
Ford

Ford var fortsatt produsere sin F-350 Reefer, eller nedkjølt, lastebiler for levering av melk med mange av sine slutten av 1960-modellene i tjeneste gjennom 1993.
International

Postwar International Harvester "stå og levere" lastebiler var populære modeller, ofte nyter tjeneste i flere tiår fordi delene var utskiftbare over mange modell år.
Twin Coach

Ohio-baserte Twin Coach solgte mesteparten av sine biler, med sin romslige bagasjerommet, til California selskaper, med sin viktigste kunde er Helms Bakeri av Culver City.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140479.html

Previous:
Next:

Trucks