Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

History of the Chevy Blazer

Chevrolet Blazer var en tidlig konkurrent til Toyota 4Runner, Isuzu Trooper og Ford Explorer. Basert på S-10 pickup, kan S-10 Blazer kjøperen velge den firehjulsdrevne versjonen som kjennetegnet den daværende state of the art "Insta-Trac" girkasse som tillot sjåføren å skifte til firehjulstrekk under flytting . K5 modellene ble introdusert i 1969 og konkurrerte mot Jeep CJ og International Scout. Historie

S-10-serien Blazer ble produsert fra 1983 gjennom 2005 årsmodell, mens K5 forble frem til 1995 da den ble erstattet av Chevy Tahoe. K5, som hadde en flyttbar "cabriolet" hardtop til 1976, var usedvanlig populær på grunn av sin robuste off-road egenskapene som gjort det bedre enn Jeep og International.
Betydning
< p> I en tid der off-roading blant tilfeldige lastebil eiere var en nyhet, ledet K5 Blazer tidlige all-terrain racerteknikk til lastebil beholder sin popularitet under hele løp.
Funksjon

Blazer er en multi-purpose passasjer kjøretøy som fungerer som en off-road campingbil, en helg suburban arbeidshest og gårdsarbeider.
Typer

Blazer ble tilbudt som K5, S-10-serien, den limited edition TrailBlazer, en XT-en konseptbil bygget i 1987 og K1500 Blazer kjøretøyet ankommer i 1992.
Funksjoner

I tillegg til full konvertible ble Blazer frem til 1991 er utstyrt med en avtagbar "halv cabriolet" hardtop som strakte seg fra bak forsetene til bakluken.

Størrelse

De tidlige S-10 Blazers hadde enten en 108.3-tommers akselavstand eller 117,9-tommers versjon og ble drevet av en beskjeden 2-liters V-6 eller litt større 2,8-liters V -6 motor.
Fun Fact

Skuespiller Halle Berry ble bøtelagt og plassert på prøvetid i 2000 etter bedende ingen konkurranse til å forlate ulykkesstedet etter henne leid Blazer kjørte på rødt lys og traff en annen bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140455.html

Previous:
Next:

Trucks