Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Brett ned en lastebil Seat

Dagens lastebiler har mange fasiliteter , inkludert seter som felles ned for å gjøre plass til utstyr eller å nå en jack, verktøy eller skjulte oppbevaringsrom. Trucks i dag er bygget med enkle drosjer eller , når rommet er nødvendig for flere passasjerer eller lagring, med utvidet drosjer eller mannskap drosjer . I mange lastebiler , kan rygg og front setene foldes ned for å imøtekomme last. Alle lastebiler er forskjellig bygd , men felle ned setet er generelt en universell prosess . Instruksjoner
en

Finn setets justering spaken . Avhengig av bilmodell , kan dette være elektronisk eller manuelt , og det er vanligvis funnet på setet hjørnet der setet møter ryggen eller på siden av setet.
2

Trekk håndtaket, hold det , og samtidig dra setet tilbake til den ønskede stilling . Hvis du justerer en lastebil baksetet , hold i spaken og trekke seteryggen ned , på toppen av setet. Noen baksetene har en sectional justering, noe som betyr at du kan trekke ned fører-og passasjersiden separat med den samme prosessen .
3

å trekke ned en forsetet , trekk og hold justering spaken og fell setet til ønsket posisjon , til foran eller bak, akkurat som med baksetet . For elektroniske sete justeringer , finn knappen som bretter setet bakover eller forover. Disse knappene skal være på siden av setet , eller de kan være på førersiden dør . Trykk og hold knappen som bretter setet til den når ønsket posisjon .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140435.html

Previous:
Next:

Trucks